2013-11-14 05:00:00
Andre Wisdom utopil svoju
Andre Wisdom utopil svoju Panameru v blate
Zdroj: carscoops.com

FOTO: Čo sa stane, keď slepo veríte navigácii?

Pravdepodobne si takto utopíte svoje Porsche Panamera... Teda ak ste spoluhráč Martina Škrteľa...

Inak si utopíte... no... to, na čom jazdíte. Už sme počuli veľa šialených historiek o ľuďoch, ktorí tak verili navigácii, že boli ochotní absolvovať mnoho kilometrov navyše, prípadne skončili na úplne opačnom konci krajiny a v nedávnom prípade aj na opačnom konci kontinentu. Ako tá pani v Belgicku, ktorá namiesto Bruselu skončila v Chorvátskom Záhrebe...

Nikdy sa však takáto historka netýkala niekoho známeho (akoby známi ľudia neboli sprostí). Dnes je všetkému inak. Futbalista Andre Wisdom, teda „Andrej Múdrosť,“ veľa múdrosti nepobral a utopil svoje auto na rozbahnenej lesnej ceste.  

Kmeňový hráč FC Liverpool, ktorý momentálne hosťuje v Derby County sa pri ceste na domáci zápas Derby County príliš spoliehal na navigáciu. Keďže prostredie nepoznal, nič iné ako použiť navigáciu mu neostalo. Keď ho však GPS-ko začalo vodiť po lesno-poľných cestách, mohlo mu napadnúť, že to nie je tá najlepšia možnosť.

Lenže Andre na to prišiel až keď sa jeho stotridsaťtisícová Panamera Turbo po uši zahrabala v bahnitej mláke. Andre musel svoju káru opustiť, mobilom si zavolal pomoc a keď ho zriadenec klubu vypátral, rýchlo ho odviezol na štadión, kde len tesne stihol zápas. Plný zážitkov však na ihrisku nelenil a pomohol k víťazstvu Derby County nad Sheffield Wednesday v pomere 3:0. Neskôr sa po auto (asi aj s odťahovkou) vrátil.

Zdroj: mirror.co.uk
Zdroj: dailymail.co.uk

Keď sa o tomto jeho netradičnom výlete dozvedeli aktuálni spoluhráči, určite utŕžil pár uštipačných poznámok. Ktovie čo si o „stratenom“ Andrem pomysleli v FC Liverpool. Snáď sa na konci hosťovania opäť nestratí a nájde si miesto medzi hráčmi slávneho klubu.

Zdroj: dailymail.co.uk

jh
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo