2013-09-23 09:25:00
Audi Quattro reklama pre
Audi Quattro reklama pre USA

VIDEO: Audi zabáva Ameriku ďalšími vtipnými reklamami. Tu sú!

Audi miluje Ameriku a Amerika miluje Audi. Reklamní mágovia stavili na humor a eleganciu. Vychádza im to.

Minulý týždeň sme vám ukázali reklamu na naftové „Audiny,“ ktorou sa automobilka z Ingolstadu snaží presvedčiť benzínovo orientovaných Američanov o výhodách TDI motorov. Dnes pre vás máme mini sériu reklám s témou pohonu všetkých štyroch kolies Quattro.

 Prvá reklama bola vydaná zhruba pred rokom, druhá len nedávno.

Príbeh sa začína niekde v Severnej Amerike v hlbokej zime a v ešte hlbšom snehu. Starý šofér odťahovacieho auta menom Achab spomína na minulé zimy. Za svoju kariéru odtiahol množstvo áut zapadnutých v snehu. Práca ho bavila a mal ju rád.

Veď pomáhal ľuďom a ešte na tom zarobil. Mohli by ste mu povedať akýkoľvek typ auta, všetky mal vo svojej zbierke „zahákovaných.“ Jedna vec ho však mátala v snoch. Auto, ktoré v snehu nikdy nezapadlo. Myslel si, že aspoň veľká víchrica v 93-ťom ho zastaví a konečne si ho pridá do zbierky. Lenže nezastavila...

Všimnite si znaky áut, ktoré má Achab povešané medzi svojimi „korisťami." Vidieť ich môžete v siedmej sekunde. Nechýba tam BMW, Mercedes a Lexus. Prečo si nekopnúť do svojich najväčších konkurentov? Ach, Audi!

Druhá reklama sa odohráva pri mori. Voda, piesok, slnko, teplo. Starý pán Achab si zašiel na dovolenku. Mnohí by to miesto nazvali rajom. Žiaden sneh, žiadny chlad. Naokolo nikto, kto by potreboval vytiahnuť z toho bieleho marazmu... Na takom mieste by si odťahovák mal oddýchnuť... Ibaže jeho nočná mora, jeho démon ho prenasleduje kamkoľvek sa pohne. Starý pán si neoddýchne ani na pieskovej pláži. Dobre totiž vie, že tam niekde je. Že ide a nič ho nezastaví...  

Zdá sa vám po týchto reklamách pohon Quattro dokonalý? Bŕŕ! Nenechajte sa ovplyvniť! Nie všetko je zlato čo sa blyští. Svedčí o tom nasledujúce video:

Veru, ani pohon Quattro si nedokáže poradiť so všetkým.

Hlavne s "ťulinkom" za volantom...

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo