2013-04-27 03:00:00
Citroёn, Sagan, citroen
Peter Sagan jazdí na elegantnom vozidle Citroën C5 Tourer 3.0 V6 s hydropneumatickým pružením.
Zdroj: Juraj Novotný

Poďte jazdiť s Petrom Saganom a získajte Citroën na celý mesiac

Náš úspešný cyklista posledných rokov, Peter Sagan, sa stal ambasadorom značky Citroën na Slovensku.

Je viac ako 300 dní v roku na cestách a na pretekoch. Stretnúť ho doma je teda hotové umenie. Ale teraz oddychuje na Slovensku a naberá sily na ďalšie preteky.

V sobotu 27. apríla máte možnosť ho v Bratislave nielen vidieť, ale získať aj jeho podpis. A čo viac, ak budete medzi prvými 300 registrovanými účastníkmi zážitkovej jazdy s Petrom Saganom, získate aj zelené tričko s nápisom Bicyklujem so Saganom. No kto by sa nechcel pochváliť, že jazdil spoločne v pelotóne s víťazom troch etáp najprestížnejších pretekov Tour de France.

Čo pre to treba urobiť?

Zapojte sa do pelotónu Petra Sagana! Okrem 13 kilometrovej zážitkovej jazdy s Petrom na okruhu po Petržalke pod záštitou starostu Petržalky Vladimíra Bajana vás čaká zaujímavý sprievodný program. Na záver bude z účastníkov vyžrebovaný jeden šťastlivec, ktorý získa luxusný Citroёn C5 s plnou nádržou na celý mesiac. Štart, cieľ a sprievodný program bude v priestore medzi zadným vchodom Aupark Shopping Center a Sadom Janka Kráľa v Bratislave. Cyklistická hviezda Peter Sagan fanúšikom vtipne odkázal, že chce vyhrať a nič im nedaruje.

V rámci sprievodného programu, napríklad súťaže na špeciálnych stacionárnych bicykloch Buď rýchly ako Sagan, máte možnosť vyhrať niektorú z nákupných poukážok, alebo si vyskúšať jazdu zručnosti na horskom bicykli medzi kužeľmi, prípaden sa zúčastníte na Gold Sprint, známej  šprintérskej súťaži na ukotvených bicykloch.  Registrácia sa začne o 14:00 popoludní, od 15:00 do 16:30 bude na tejto trase prebiehať pelotón verejnosti s Petrom Saganom a od 16:30 do 17:15 bude autogramiáda. Na záver Peter Sagan svoju výbušnosť na rýchlostnej exhibícii. Tak neváhajte a príďte, možno sa odveziete v luxusnom Citroёne C5 s plnou nádržou.

Jozef Vydra
ZDROJ: Citroёn, Aupark

Komentáre k článku


Stream naživo