2015-03-04 17:45:00
Motocykel 2015
Motocykel 2015
Zdroj: incheba.sk

Raj motorkárov už o 8 dní v Inchebe!

V Bratislave sa onedlho stretnú všetci, ktorým niečo hovoria slová motorka, voľnosť, sila a krása.

Výstava MOTOCYKEL od 12. do 15. marca prinesie exkluzívnu prehliadku strojov najznámejších značiek. Ponuku sériovo vyrábaných motocyklov doplní viacero mimoriadne zaujímavých kúskov. Vystavené športové špeciály určite nenechajú chladným ani jedného muža. Honda ukáže stroj CRF450 Rally, ktorý dokončil najťažšiu rely sveta Dakar celkovo na druhom mieste. S ďalším špeciálom, Hondou RC213V, jazdec Marc Marquez suverénne obhájil titul majstra sveta v šampionáte MotoGP, a to dokonca rekordným počtom víťazstiev v rade za sebou.

Prehliadkou pestrosti a fantázie bude nepochybne sekcia Customs of Slovakia. Fanúšikovia tuningu si prídu na svoje aj vďaka jedinečným modelom motoriek vyrobených na zákazku.

Adrenalínové kúsky

Horúcou novinkou tohtoročnej výstavy budú adrenalínové vystúpenia kaskadérov v tzv. Glóbuse smrti. Synchronizované jazdy vo vnútri uzavretej oceľovej gule patria k najnebezpečnejším motorkárskym disciplínam vôbec. Glóbus smrti patril v druhej polovici minulého storočia k žiadaným atrakciám, no postupne sa z očí verejnosti vytratil. V súčasnosti zažíva renesanciu a stáva sa veľkým hitom.

Príchuť nebezpečenstva do Incheby prinesú tiež ukážky schopností mototrialistov, stuntriderov a chýbať nebudú ani autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov z Rally Dakar Štefana Svitka a Ivana Jakeša.

Pozor, na výstave si budete môcť vyskúšať aj tzv. Lean simulator! Ide o špeciálne zariadenie so skutočným motocyklom, na ktorom môžete zažiť naklápanie, aké zažívajú motocykloví jazdci v zákrutách.

Hlavne bezpečne!

Popri adrenalíne však treba myslieť aj na bezpečnosť. Ako sa správať na motorke, aby ste neohrozili seba ani ostatných? Nechajte si poradiť od skutočných odborníkov na túto tému. Tešiť sa môžete na prezentáciu bezpečnej jazdy na motorke s komentárom profesionálnych inštruktorov Bezpečne Na Motorke, ukážky výukových metód a funkčnosti špeciálnych výukových motocyklov s protipadacími rámami.

Zdroj: incheba.sk

Malých návštevníkov potešia ukážky a možnosť jazdenia v Junior moto akadémii. Dospelí návštevníci si budú môcť otestovať skútre značky HONDA v testovacom centre.

BOAT SHOW

Všetci, ktorých namiesto pevniny láka skôr voda, si prídu na svoje na medzinárodnej výstave lodí BOAT SHOW. Priestory výstaviska od 12. do 15. marca zaplnia jachty, plachetnice, motorové člny, vodné skútre a všetko potrebné príslušenstvo.

Viac na www.incheba.sk.

Pozor! Kúpte si vstupenku na výstavu Motocykel/Boat Show cez predpredaj.sk a získajte 10 % zľavu na nákup v stánku firmy GPI Centrum, ktorá ponúka všetko pre motocyklistov, oblečenie, helmy a ochranné prvky.

jh
ZDROJ: PR správa

Komentáre k článku


Stream naživo