2020-03-03 07:50:00
Volkswagen Touareg R 2020
Volkswagen Touareg R 2020
Zdroj: Volkswagen

ŽENEVA LIVE: Tu nájdete svetové premiéry zo zrušeného autosalónu NAŽIVO ONLINE

Ženevský autosalón bol zrušený. Automobilky to vyriešili streamovaním noviniek.

Tak ako sme avizovali už v článku o zrušení autosalónu v Ženeve. Svetové i európske premiéry a predstavovania plánované na autosalón v Ženeve musia ísť von. A veru pôjdu a tak, ako v Ženeve – na viacerých miestach naraz. Výstavisko ale automobilky vymenili za vlastné priestory a vlastné streamovanie svetových premiér.

Prinášame vám tie najdôležitejšie predstavovačky plánované na dnes – 3. marec 2020 v jednom článku. Nebudete musieť ísť na (zavretý) autosalón. Ani nebudete musieť pobehovať po výstavisku, ani sa preklikávať rôznymi článkami. Všetko si môžete pozrieť v reálnom čase, tak ako sa to bude diať v pohodlí domova, či akéhokoľvek miesta, na ktorom sa nachádzate. 

Pre online premiéry sa zatiaľ nerozhodli všetci. Aktuálne registrujeme online akcie najmä nemeckých automobiliek. Niektoré sa zatiaľ pre spôsob prezentovania noviniek nerozhodli, respektíve to urobia tradičnejším spôsobom – cez tlačové správy, fotografie a video obsah.

Ako prvý spúšťa svoj livestream BMW o 8:15 ráno. Predstaví v ňom hybridné verzie radu 3 vrátane verzie 330e xDrive Touring a 330e xDrive Sedan. Hneď ako sa vysielanie začne, nájdete ho tu. 

Mercedes Triedy E - Mercedes-Benz digitálne predstaví vrcholy svojich početných premiér tejto jari. Plánovaný rozhovor predstaviteľov týkajúci sa svetovej premiéry novej Triedy E s členmi predstavenstva spoločnosti Daimler AG Ola Källeniusom, Brittou Seeger a Markusom Schäferom sa sťahuje do štúdia v nemeckom Stuttgarte. Digitálna tlačová konferencia Mercedes-Benz sa bude vysielať v utorok 3. marca o 8:45 hod.

 

 

Škoda Octavia RS iV - ŠKODA AUTO odhalí model ŠKODA OCTAVIA RS iV – novú vrcholovú športovú verziu svojho najpredávanejšieho modelu, prostredníctvom exkluzívneho videa. OCTAVIA RS iV je prvým športovo ladeným modelom rodiny ŠKODA RS s plug-in hybridným pohonom. Novinku predstaví predseda predstavenstva ŠKODA AUTO, Bernhard Maier a to už o 8:50 hod. Hneď ako bude link aktívny, pridáme ho sem. Namiesto live streamu sa objavilo samotné premiérové video. Tu je, uvidíte všetko podstatné. 

Volkswagen predstaví online svoju novú vrcholnú verziu modelu Touareg a nové športovo ladené verzie modelu Golf - GTi, GTE a GTD. Stream sa začne o 9:10.

 

 

Audi A3. Posledným z koncernu Volkswagen, ktorý predstaví svoje najhorúcejšie novinky „zo Ženevy“ streamom online je Audi. Stream začne Live o 9:50.

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo