2018-03-09 07:50:00
Autosalón Ženeva
Autosalón Ženeva
Zdroj: Jozef Vydra

Autosalón Ženeva – veľká fotogaléria z výstaviska

Ženevský autosalón sa už rozbehol naplno a otvoril svoje brány pre návštevníkov.

Potrvá do nasledujúcej nedele, 18. marca. Napriek tomu, že v tomto roku chýbajú mnohé automobilky a nejaký výrazný ťahák, je premiér skutočne viac ako dosť. Prezentovať sa snaží takmer každá automobilka aspoň nejakým dominantným modelom, no popri tom sa nájdu aj ďalšie.

Na výstavisku Palexpo je tak opäť množstvo klasických produkčných, sériových modelov, ale tiež zaujímavých štúdií, prototypov a vízií najbližšej budúcnosti. Prekvapil Mercedes, ktorý priniesol netradičné spojenie dieselových motorov a elektrického pohonu vo svojich dieselhybridných modeloch triedy C a E, ale tých prekvapení bolo viac, ako sa všeobecne očakávalo.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Vyzerá to tak, že napriek trendu posledných rokov – ukázať svoje novinky tesne pred samotným autosalónom, sa automobilky naučili schovávať ešte nejaké horúce želiezka a predstaviť ich naozaj až priamo na autosalóne. Čo je iba dobre, lebo z autosalónov sa už pomaly začal vytrácať moment prekvapenia.

Ak máte namierené na breh Ženevského jazera, chceme vám ukázať, čo je k dispozícii vo výstavných halách Palexpo. Ak je Ženeva mimo vašich plánov a čakáte napríklad na bratislavský autosalón, ktorý bude na budúci mesiac, aspoň sa môžete pokochať modelmi, ktoré napríklad u nás neuvidíte. Medzi nimi však nájdete dostatok takých, ktoré si určite odkrútia svoju slovenskú premiéru.

Zdroj: Jozef Vydra

Pripravili sme pre vás popri podrobnejšom predstavovaní jednotlivých zaujímavých modelov aj prehľad z výstavných plôch jednotlivých značiek. Nech sa páči, tu je ďalšia fotogaléria:

Komentáre k článku


Stream naživo