2018-03-06 18:45:00
Autosalón Ženeva - atmosféra
Autosalón Ženeva - atmosféra
Zdroj: ©gims.swiss

Autosalón Ženeva – prvá fotogaléria

Na výstavisku Palexpo v Ženeve sa už ukázali takmer všetci.

Ak teda máme na mysli najmä významné, dôležité a veľké automobilky, ale aj malých nezávislých výrobcov, dizajnové štúdiá a prekvapenia tohto ročníka.

Zo Ženevy vám budeme prinášať ešte niekoľko dní informácie, podrobnosti, doplňujúce správy – a fotografie. Dnes začíname takou menšou ochutnávkou z výstavných hál.

Srší z nich atmosféra, ktorá tam panuje. Pomedzi autá a ich tvary sa nájdu aj nejaké ine tvary, či skôr tváre. Tradične sa predstavujú najmä švajčiarske krásky. No, krásky – páni novinári, príďte na autosalón na Slovensko. Tu nájdete správne krásky – nielen plechové, ale aj tie živé. Občas mávame pocit, že to nie sú hostesky, ale modelky...

Zdroj: ©gims.swiss
Zdroj: ©gims.swiss

No späť do Ženevy a atmosfére vo výstavných halách. Na ponúknutých fotografiách nájdete aspoň malý prehľad toho, čo sa predstavuje Európe na začiatok motoristickej sezóny. Postupne bude fotografií viac, aj z dnešného, prvého dňa, aj z už trocha pokojnejšieho druhého novinárskeho dňa.

Zdroj: ©gims.swiss
Zdroj: ©gims.swiss

Pridáme k nim  aj ďalšie dôležité informácie k jednotlivým modelom, ktoré sme získali neraz až v týchto chvíľach. Doprajte nám čas na ich spracovanie a zahĺbte sa do prehliadky zaujímavých pohľadov vo výstavných expozíciách jednotlivých automobiliek.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: ©gims.swiss

Komentáre k článku


Stream naživo