2015-03-04 11:30:00
85. medzinárodný autosalón v
85. medzinárodný autosalón v Ženeve
Zdroj: salon-auto.ch

Autosalón Ženeva: Deň druhý s prehliadkou ďalších noviniek

Záverečný deň času vyhradeného pre novinárov sa dnes končí. Autosalón sa však vlastne iba rozbieha.

Od zajtra. 5. marca až do 15. marca budú výstavné priestory prístupné pre návštevníkov. Môžete patriť medzi nich. No ak sa vám nechce merať približne 1100 kilometrov, pridávame pre vás ďalšie fotky do galérie.

Nielen tými vás budeme zásobovať. Na výstavisku Palexpo v Ženeve sme stihli načerpať nové informácie a zážitky a postupne vám ich odovzdáme. Noviniek svetových, európskych aj tých „len“ švajčiarskych je vyše 180. Predstaviť ich úplne všetky nie je možné, no najzaujímavejšie z nich aj pre naše končiny postupne pre vás spracujeme.

Vo fotogalérii nájdete ďalšiu várku  záberov priamo z „miesta činu“ a keď sa všetko podarí a technika nezlyhá, pribudnú počas dňa ďalšie. Snažili sme sa o výber takých záberov, kde sú dominantné autá, ale aj tie iné – pre potechu oka motoristu, totálne „zblbnutého“ novými krivkami, fičúrami, dizajnovými prvkami. Niet nad návrat ku klasickým tvarom a tváram...

Pozerajte, klikajte a okrem toho sledujte aj ďalšie články, ktoré priebežne zverejníme. Bude v nich informácií vyše hlavy a pridáme k nim aj ďalšie zaujímavé fotky, prípadne videá.

Zdroj: salon-auto.ch

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo