2017-04-23 14:52:23
Rolls Royce Black Badge
Rolls Royce Black Badge a Dawn v Bratislave
Zdroj: BMW

Športovo ladený Rolls Royce Black Badge má vyše 600 koní a príde do Bratislavy

Športom šmrncnutý luxusný dostavník Rolls Royce Ghost Black Badge príde aj na bratislavský autosalón.

Rolls Royce Ghost v edícii Black Badge cieli na duchom mladších zákazníkov a ponúka maximalizovaný výkon mohutného atmosférického motora V12 Podkapotou. Okrem motora má automobil športovejšie riadenie, jazdné vlastnosti a prichádza v čiernom farebnom prevedení so zaujímavými doplnkami.

Black Badge, ako som písal, je špeciálna edícia „menšieho“ Rollsu Ghost, ktorý môže majiteľ riadiť sám, alebo sa môže nechať odviezť vodičom. Black Badge ale túži po tom, aby si ho osedlal samotný majiteľ a preto mu ponúka maximálny výkon zvýšený o 30 kW na celkových 450 kW (612 k) a krútiaci moment zvýšený o 60 Nm na 840 Nm. Aj keď má športovejšie jazdné vlastnosti, stále si zachováva komfort v štýle lietajúceho koberca tak, ako ostatné modely značky.

Duchom omladený a doplnkami Bespoke vyčančaný Black Badge (slovenská premiéra) sa spolu s kabrioletom Dawn ukáže na oddelení Exclusive na bratislavskom autosalóne v Inchebe, ktorý začne už v utorok. Predpokladom je, že automobil bude možné obdivovať len s odstupom, no možno sa vám podarí vliezť aj do parádnej kabíny auta.

Zdroj: BMW

jh

Komentáre k článku


Stream naživo