2016-04-22 09:20:00
Hostesky autosalónu v Bratislave
Hostesky autosalónu v Bratislave 2016
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Sexi Hostesky z AUTOSALÓNU V BRATISLAVE. Pozrite si tie naj!

Včera sme vám ukázali prvú časť našej galérie hostesiek z autosalónu. Dnes pokračujeme druhou ešte väčšou časťou.

Autosalón v Bratislave pokračuje do nedeľného podvečera, a tak máte ešte dostatok príležitostí na to, aby ste si automobilové novinky, ktoré ponúka pozreli naživo. Okrem slovenských, ba až európskych premiér modelov áut toho roku prináša bratislavský autosalón aj neuveriteľné množstvo hostesiek.

Mladé ženy pripravené očariť úsmevom, či poskytnúť základné informácie o vystavených vozidlách sú neoddeliteľnou súčasťou autosalónov po celom svete. Teší nás, že aj keď je toho roku na výstavisku v Inchebe skutočne veľmi veľa žien a dievčat skrášľujúcich vystavené vozidlá, vystavovateľom nešlo o to odhaliť viac kože než vo vedľajšom stánku.

Dámy istotne nie sú zahalené až po uši, no návštevník autosalónu sa vďaka ich oblečeniu nemusí dostať do rozpakov. Prvú časť fotografií hostesiek nájdete tu.

Navyše si viacero značiek dalo záležať na tom, aby hostesky pri ich vozidlách boli nielen pekné a sexi, ale aby dokázali návštevníkom podať aspoň základné informácie o vystavených automobiloch a potenciálnych zákazníkov posunuli predajcom.

Lebo autosalón nie je len o obzeraní si, je to biznis a podľa našich informácií sa automobilkám darí rovno na mieste predávať pekné počty vozidiel. Niektorí zástupcovia sa nám anonymne zverili, že zopár modelov ide ako „teplé rožky.“

Istotne to nebudú autá ako S Maybach, či Audi R8, BMW i8, alebo Nissan GT-R, i keď aj z týchto mimoriadne drahých vozidiel sa môže zopár kúskov predať.

A práve preto je dobre nabrífovaná usmievavá hosteska pokladom. Pokladom, ktorí od deviatej ráno do devätnástej podvečer stojí na vysokých opätkoch a rozdáva úsmevy. Istotne to nie je ako fáranie v bani, ale ľahké to tiež nie je. Úsmev a jeho srdečnosť, rovnako tak vlastné sympatie môžete prejaviť v galérii pod článkom.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo