2016-04-21 04:35:00
Hostesky Autosalón Bratislava 2016
Hostesky Autosalón Bratislava 2016
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO Pozrite si TOP najkrajšie hostesky na AUTOSALÓNE V BRATISLAVE!

Autosalón v Bratislave okrem automobilových noviniek prináša aj množstvo krásnych žien.

V prvej časti našej fotogalérie hostesiek nájdete náhodne vybraných prvých vyše 40 hostesiek z bratislavského autosalónu. V druhej časti už zajtra nájdete ďalších 50 krásiek z výstaviska.

Na Slovensku máme najkrajšie ženy, o tom niet pochýb!

Tak ako je autosalón v Bratislave bohatý na zaujímavé automobily, cenné veterány a významné novinky, tak je extrémne bohatý na krásne hostesky. Veď sa presvedčte sami! Ešte nikdy sme v galérii nemali toľko krásnych žien, ešte nikdy ich na výstavisku v Inchebe toľko nebolo.

Celkovo sme na výstavisku našli vyše 100 krásnych hostesiek okrášľujúcich vystavené vozidlá. Pri toľkom množstve hostesiek sme si istí, že nám niekoľké unikli. V prvej časti nájdete hostesky pôsobiace pri autách značiek Renault, Škoda, Ford, Hyundai, Opel, Suzuki, či Mercedes.

Či už sa vám páčia také, či onaké, iste nájdete nejednu, pri ktorej vám oči zaplesajú. Darmo, ženská krása je silná zbraň, láka pozornosť a vystavovatelia to dobre vedia. Niekedy a nie raz je dokonca ženskosť pri automobiloch taká výrazná, že vystavené vozidlá úplne zatieni. To je však problém vystavovateľov.

Nepíšeme pri tom o hitparáde najviac odhalených žien, ani o najväčších dekoltoch ale o pohľade, očiach a najmä úsmeve. Práve úsmev je veľký dar a po hodinách strávených medzi automobilmi vie dodať silu, vie zlepšiť náladu a samozrejme, vie zlepšiť pocit z autosalónu.

Veríme, ba dokonca aj vieme, že okrem krásy a úsmevu je na výstavisku hneď niekoľko hostesiek, ktoré majú rady automobily a o autách, ktoré okrášľujú aj niečo vedia. No schválne, našli ste také? My áno! Vedeli nám odpovedať na viacero otázok. Pýtali sme sa na výbavy, cenu - to vedela veľká časť. No v druhom kole mladé dámy odpovedali aj na otázky ohľadne motorizácie, výkonu a podobne. Nebojte sa ich opýtať, i keď sa nájdu také, ktoré sú tam len preto, lebo sú pekné, nájdu sa aj automobilky, ktoré si svoje hostesky poctivo vyškolili. 

Iste však chápete, že ženská krása nie je na autosalóne jediná prítomná. Krásu možno nájsť „aj“ pri automobiloch. Ak vás zhodou okolností viac zaujíma práve dizajn automobilov, čo vzhľadom na fakt, že ide o Autosalón je celkom pochopiteľné, ponúkame vám fotogalériu aj z tejto oblasti...  

jh

Komentáre k článku


Stream naživo