2014-07-22 10:25:00
Výkonová výhoda základného Ria
Výkonová výhoda základného Ria je zrejmá.
Zdroj: motorkombat

Vy ste ešte naozaj nevideli Motor Kombat? Tak to ste teda prišli o veľa!

Dovolenka môže byť vo vašom prípade ospravedlnením, ale nie výhovorkou. Môžete to však ešte stále napraviť...

Veď úprimne: nechali by ste si ujsť netradičné porovnanie dvoch áut s dvoma moderátormi? No vidíte! Neponúkame vám žiadny uletený duel, ale ani absolútne rigoróznu komparáciu dvojice obľúbených áut v najpredávanejšom segmente. (Uff, to ale bola konštrukcia vety!) Už teraz vás zaujíma, ktoré autá to boli? Ha! Dostali sme vás! Tak sa do toho pustite...

 

Porovnanie, súboj, duel

Pod kapotou áut sú motory, ktoré prebúdzajú stroje k životu. Malé, väčšie aj tie najsilnejšie. Ako ich porovnať? Recept bol jednoduchý: zober dve autá, dvoch dobre jazdiacich súťažiacich, nech si vyžrebujú, kto s čím bude jazdiť. A urob súboj dvoch áut a dvoch moderátorov, aký sa bežne nevidí.

Podkapotou je magazín, na ktorého stránke prinášame neraz netradičné a prekvapujúce informácie zo sveta áut a motorov. Aj to, čo sa ukrýva práve pod kapotou jednotlivých modelov. Radi sa totiž pozeráme technike „pod sukňu“, aby sme vás mohli čo najpresnejšie informovať. Motor Kombat je jedinečný a výnimočný projekt porovnávacieho testu dvoch áut, aký sa zatiaľ na našich obrazovkách a webových stránkach neobjavil

Toto veru sme na našich stránkach zatiaľ nemali, hoci ste už v našom magazíne našli všeličo. Produkčná spoločnosť pripravila zatiaľ pilotný prvý diel. Čakali sme, ako to dopadne, aký bude ohlas. Zdá sa, že sme trafili do čierneho. Tak už nebudeme zdržiavať, ak ste ešte nevideli ani jednu časť. A čo tak pozrieť si nielen jednu, ale aj tie zvyšné?

Osvieženie na leto

Lepšie ako osviežujúci letný drink bude, ak si naservírujete ktorúkoľvek časť prvého Motor Kombatu. Dve autá, dve filozofie, dvaja moderátori, ktorí zároveň súťažia medzi sebou. Čo viac si môžete želať?

Prvá časť minimálne netradičných autíčkových porovnávačiek - to bolo zameranie na vnútorný priestor dvoch obľúbencov obľúbeného segmentu... Ak chcete vidieť viac, kliknite na nasledujúci odkaz:

Druhá časť Motor Kombatu, teda pokračujúci duel Fabia versus Rio, priniesla súboj v podobe divokej jazdy so stopárkami  na zadnom sedadle. A nešlo o fazuľky..., ak neveríte, pozrite si ďalší odkaz:

Tretia, záverečná časť ako vyvrcholenie trilógie – to bola  porovnávanie, kde sa už vážne hovorilo o tom, komu sa kto páči. Nie nešlo o moderátorov, ale o súťažiace autá. A vy ste mali dokonca možnosť hlasovať, vlastne máte. Ako to dopadlo? Nuž, pozrite si samotné súťaženie a na konci videa nájdete aj aktuálny stav. (Medzi nami: nezabudnite, že to ešte stále môžete zmeniť, hlasovanie je otvorené...)

 

Dávame do pozornosti aj aktuálnu ponuku porovnávaných modelov

motorkombat

Komentáre k článku


Stream naživo