2024-03-18 21:55:00
Incident medzi vodičom Dacie
Incident medzi vodičom Dacie a motocyklistom
Zdroj: cnn brasil

VIDEO Konflikt medzi motorkármi a vodičom Dacie na diaľnici skončil veľkou nehodou

Vodič osobného motorového vozidla nevidel dostatok priestoru na diaľnici aj pre motorkárov. Skončilo to zle pre obe strany.

Nehoda, ktorá sa odohrala na jednom z hlavných ťahov medzi mestami Campinas a Sao Paolo v Brazílii pred niekoľkými dňami mala následky pre všetky zúčastnené strany. Konflikt medzi vodičom malého crossoveru a skupinou motocyklistov dopadol stretom v rýchlosti, pádom motocyklistov a kotrmelcami bieleho crossoveru. Toto vozidlo u nás poznáme ako Daciu Spring, no keďže v Brazílii značku Dacia nemajú, volajú ho Renault. Presnejšie Renault Kwid. Pri nehode, ktorá vyzerala dosť strašidelne sa nikomu zo zúčastnených sa nič vážne nestalo.

Podľa informácií z miestnych médií bol 37-ročný vodič osobného vozidla pod vplyvom alkoholu a z tohto dôvodu ho ako vinníka aj zatkli. Presné detaily toho, čo predchádzalo konfliktu nepoznáme, no zdá sa, že medzi vodičom a motorkármi prebiehala výmena gest a názorov už skôr. Pravdepodobne sa jednému nepáčilo konanie druhého a mal potrebu riešiť to na mieste a najlepšie oplácaním. Či už boli na vine motorkári, alebo vodič malého bieleho crossoveru, svoj podiel karmy dostali obe strany a našťastie bez vážnych následkov na životoch. Následky na majetku sú zrejmé.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: CNN Brasil

Komentáre k článku


Stream naživo