2017-01-15 03:55:00
Ako sa s Lamborghini
Ako sa s Lamborghini zaháňa nuda

VIDEO: Nová adrenalínová „zábava“ majiteľov Lamborghini

Ľudstvo pomaly, ale isto hlúpne. Takto zaháňať nudu je trúfalý pokus, ako prísť k zraneniu.

Môžete mať iný názor, no takúto formu „relaxu“ môže vymyslieť iba chorá hlava. Vybrať sa niekam, kde je sneh a tam driftovať? Alebo skúsiť okruh, aj so zasneženým povrchom trate? To sa už akosi veľmi ľuďom nechce. Je to málo „cool“ a nie ste pri tom „in“. No super! Čo teda vymyslieť niečo iné?

Najnovším výmyslom je „tubing“. Pôvod tohto adrenalínového dobrodružstva nie je vôbec nový. Veď na nafúknutých veľkých pneumatikových dušiach sme sa spúšťali ako deti pred... ale nie je podstatné, koľko rokov dozadu. Vtedy, keď napadlo veľa snehu.

Teraz sa však táto zábava povýšila na adrenalínový spôsob, ako si ešte lepšie „nabiť držku“, ako sa hovorievalo už kedysi. Lebo už ani v práci nemáte dosť podnetov a chcete sa ukázať známym, čo vy všetko dokážete...

Lamborghini sú predsa štvorkolky, treba to využiť. Ale žiadny drift, ani nič podobné. S tým by vás asi komunita majite ľov týchto neveľmi rozšírených áut neprijala. Musíte vyraziť do nejakého hobbycentra, kúpiť lano a dušu z traktora. To zmontujete dohromady, upevníte jeden koniec lana na auto a doprajete si troška tej „naozajstnej zábavy“.

Vyskúšate „dušing“, alebo ak chcete po anglicky tubing, čo je odvodené od názvu duše. Úplne cool je, keď budete takéto bláznové kúsky stvárať na ceste, kde každú chvíľu ide v protismere nejaké auto. Ako vravím – svet s zbláznil, ale kto chce kam...

A ako sa to všetko pripravovalo – tu je pohľad do zákulisia:

Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo