2017-07-06 17:05:00
Slovnaft servisná stanica
Slovnaft servisná stanica
Zdroj: Jozef Vydra

Unikátny dizajn a nové služby na novej servisnej stanici Slovnaft

Na Prístavnej ulici v Bratislave dnes oficiálne otvorili na Slovensku jedinečnú servisnú stanicu.

Nie je to iba čerpacia stanica, tak, ako ich poznáme. Je tretia svojho druhu a jediná na našom území. Okrem skutočne neprehliadnuteľného dizajnu a tradičnej možnosti doplniť palivo motoristi na nej nájdu aj nadštandardné a inovatívne služby.

Nový dizajn stanice vyniká technologicky zaujímavým riešením zastrešenia výdajných stojanov membránovou plachtou na samonosnej konštrukcii, ktorá váži 74 ton. Okrem toho nové centrum pre motoristov ukrýva ďalšie ekologické riešenia. Napríklad vykurovanie a chladenie je prostredníctvom tepelného čerpadla, kde sa voda z podložia vracia po odovzdaní svoje energie naspäť.

Zaujímavosťou celého riešenia je, že servisná stanica  s investíciou 1,7 milióna eur vyrástla na mieste, kde v minulosti stála rafinéria minerálnych olejov Apollo, predchodca Slovnaftu.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Platenie za natankované palivo, prípadne doplnenie zmesi do ostrekovača, alebo objednávku jedla a nápojov z ponuky Fresh Corner je možné priamo pri výdajných stojanoch. Do predajne si tak stačí iba vyzdvihnúť objednaný tovar. Možno vás zaujme ďalšia ponuka. Alebo sa rozhodnete pre návštevu reštaurácie, kde sa dá vybrať z ponuky jedál pripravovaných na woku, cestovín, či domácich burgrov, šalátov a polievok. Nechýba kvalitná káva.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

V predajni je k dispozícii bezplatné wifi pripojenie, tablety zabudované do stolov a rôzne typy nabíjačiek pre mobilné telefóny. Informačný kiosk s veľkou obrazovkou poskytne prehľad nielen dopravnej situácie v meste a v okolí. Rodičia s potešia detskému kútiku s hernou konzolou.

V servisnej stanici je k dispozícii moderná rokovacia miestnosť pre 10 osôb, kde sa viete spojiť vďaka najmodernejším technológiám, so svojim partnerom napríklad pri obchodnom rokovaní.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Celkom nezvyčajným riešením je „kúpeľňa“ pre psov, kde vďaka pohyblivej sprche, špeciálne pre psov vyvinutých čistiacich prostriedkov a sušiča srsti môžete umyť svojho štvornohého miláčika po potulkách v prírode. Nedonesiete si tak domov blato, ale ho necháte na servisnej stanici.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Generálny riaditeľ spoločnosti Slovnaft, Oskar Világi pri slávnostnom otvorení pripomenul, že „Tento koncept je ukážkou a dobrým príkladom meniacich sa nárokov motoristov. Vďaka tomu vidno, kam sa môžu posunúť tradičné čerpacie stanice.“

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo