2016-12-24 05:00:00
Vianoce s RedBull
Vianoce s RedBull
Zdroj: red bull

Príjemné prežitie vianočných sviatkov vám želá redakcia

Milí naši čitatelia! Aj vám sa zdá, že nám tie roky ubiehajú čoraz rýchlejšie?

Tento zasa zrýchlil. Dokonca mám podozrenie, že sa limitne blíži k maximálnej povolenej rýchlosti... Viem, to vnímanie času nám ubieha inak, čím sme star..., teda viac skúsenejší. No plynutie času spolu s vami bolo príjemné. Ani sme sa nenazdali, prišiel opäť čas vianočný.

Dnes pre vás nemáme žiadne rady, čo a kde kúpiť na poslednú chvíľu. Za tých pár rokov existencie nášho magazínu sme vám už radili všeličo. Stačí si zalistovať v archíve, ktorý je už celkom bohatý. Aj výberom článkov pre vás sa snažíme prispieť k tomu, aby ste mali Vianoce (skoro) každý deň. No tak dobre – aspoň raz týždenne.

Nie vždy sa podarí nájsť tú naj, top a super tému. Sú dni, keď si vravíme: kde sú všetci, fakt ich tak málo na stránke zaujalo? Tešíme sa vtedy, keď vás je čo najviac. Aj komentárom pod článkami. Berieme si z nich inšpiráciu, hľadáme, čo vás najviac zaujíma. Dnes máme pre vás malý darček – jedno video z oblasti, ktorú u nás (trocha neprávom) obchádzate: motošport.

Zdroj: red bull
Zdroj: red bull

Na tému prečo, nie je teraz pravá chvíľa. Radšej si pekne vychutnajte zostrih pohyblivých obrázkov na známu vianočnú melódiu. Aby sme nezabudli – želáme vám nielen šťastné a veselé, ale hlavne pokojné, šťastné a radostné vianočné sviatky.

 

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo