2024-01-24 11:13:00
Subaru Impreza WRX STi
Subaru Impreza WRX STi je skvelé auto, ale zázraky nevie

Mohlo toto dopadnúť inak? Frajer predbiehal, pluh mu rozrezal auto na polovicu

Máte 4x4, navyše nie len tak hocijaké 4x4? Tak potom môžete všetko. Asi.

Vodič čierneho Subaru WRX STI so stálym pohonom všetkých kolies precenil svoje schopnosti a predbiehal na zasneženej ceste pred zákrutou, pričom do zákruty nevidel. Incident sa odohral v štáte New York v USA v polovici januára tohto roku.

Výsledok riskantného predbiehania na zasneženej ceste bol taký, že manéver vodič nestihol ukončiť včas a radlica prichádzajúceho odhŕňacieho a posývacieho vozidla mu jeho parádne Subaru doslova rozrezala na polovicu. Akoby zázrakom sa pri incidente nikto nezranil a vodič môže o svojich, teraz už, dvoch Subaru hovoriť bez zranení iba s nepríjemným zážitkom a značnou škodovou udalosťou na krku.

Príbehy o tom, že na Subaru Impreza WRX STI môžete jazdiť takmer normálnymi rýchlosťami aj v snehu a bez obáv predbiehať každého nehodného nie sú úplne pravdivé. To auto je fantastické a dokáže naozajstné divy bez ohľadu na aktuálne podmienky na cestách. Lenže nezvládne všetko a vodič by nikdy nemal strácať kontrolu a opatrnosť. Koniec koncov, 4x4 pomáha pri zrýchľovaní a udržiavaní rýchlosti, no pri brzdení veľmi nepomôže...

Tak ako sme písali už veľakrát, aj s autom s pohonom 4x4 platí, že v snehu, na ľade i na mokre treba mať na všetko viac času a priestoru.

Inak to môže dopadnúť veľmi zle. Možno ešte omnoho horšie ako v tomto prípade.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: @eghirarduzzi, NYSDOT

Komentáre k článku


Stream naživo