2017-11-19 04:35:00
BMW M3 trošku pretek
BMW M3 trošku pretek

VIDEO: Keď chcete takto „pretekať“ na semaforoch, skontrolujte si zrkadlá...

Komu by napadlo, že váš pokus o trošku pretekania na ceste bude trápiť políciu.

Dvaja vodiči automobilov BMW M3 sa postavili vedľa seba na semaforoch. Keď padla zelená, vyštartovali bok po boku a následne prekročili rýchlosť. Nič výnimočné – dvaja blbci si chceli niečo dokazovať – keby priamo za jedným z nich na semaforoch nestálo policajné auto. Incident sa odohral v USA ešte začiatkom leta, teraz sa opäť dostal na svelto sveta. 

Predtým, než sa dvojica vodičov rozhodla „trošku pretekať“, mohli si skontrolovať spätné zrkadlá. Či za nimi zhodou okolností nestojí niečo podozrivé. Mohli si ušetriť palivo a tiež financie. 

Ich zábava na ceste skončila pomerne rýchlo a neslávne. Policajné vozidlo zaplo majáky, húkačku, odstavilo ich a zvyšok je história. Ale vtipná história.

Čierny Ford Explorer je vo väčšine štátov USA niečo ako čierny/modrý Passat/Superb u nás. Každý si ich v spätnom zrkadle postráži, aj keď nerobí nič nezákonné.

Zaujímavá je pozícia štvrtého automobilu na scéne. S kamerou pricapenou na čelné sklo monitoroval pohyb nových M3 modelov a na prípadný závodík bol dobre pripravený. Žeby si ani on nevšimol veľký nápis na čiernom policajnom aute (Police)? Alebo je to celé poriadny... Svoj názor napíšte v diskusii. 

 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo