2016-12-31 03:55:00
Ohňostroj na Silvestra
Ohňostroj na Silvestra

Silvester 2016 – bude aj u vás veselo?

Posledný deň v roku býva hodnotiaci. Ale dnes sa na to úplne vykašlite a prežite ho tak, ako býva zvykom – so smiechom.

Ktovie, kde sa vzalo presvedčenie, že práve posledný deň v roku musí byť veselý, bláznivý, dunivý a výstredný...?

Nuž nech teda je. Ale v hlavnom meste by mal byť tichý – bez petárd a delobuchov a dokonca ani s prskavkami väčšími ako 15 centimetrov... Tak sa pridajte k trendu: o čo menej rachotu, o to viac smiechu. Pripravili sme na dnešný deň pre vás zozbieranú galériu obrázkov, ktoré stoja aspoň za úsmev. Veď keď je už dnes ten Silvester.

Lepšie ako sa nechať zabávať, je zabávať ostatných. Možno máte neuveriteľnú a pritom smiešnu, zábavnú, čo podobnú historku z tohto roka. Podeľte sa o ňu s nami a s ďalšími čitateľmi v diskusii. Kým si spomeniete, prelistujte si fotky v galérii, možno vás inšpirujú. Ak sa chcete ale naozaj dobre baviť, nechajte radšej svoje auto odpočívať doma a použite taxík, alebo MHD tam, kde sa dá. 

Zdroj: zoznam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skôr ako nastane polnoc a rok 2016 ukončí svoju púť, chceme vám zaželať, aby bol ten budúci rok lepší, ako naozaj bude. Nech sa vám darí viac a lepšie, aby sme sa mohli stretávať na stránkach nášho spoločného motoristického magazínu. Nech vám to teda „vrčí“ doma aj pod kapotou – to vám želá redakcia!

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo