2016-09-02 19:15:00
Pštros vie ako na
Pštros vie ako na dopravnú zápchu

VIDEO: Keď okolo vás prefrčí TOTO, začnete mať pocit, že je niečo zle!

Zhustená premávka a dopravné zápchy sú každodenným koloritom našich životov.

Preto mnohí vymýšľajú ako zápchy a kolóny obísť. Chodia do práce skôr, či naopak neskôr, vyhýbajú sa špičke, ak je to možné využívajú alternatívne spôsoby prepravy – napríklad takú mestskú hromadnú dopravu. Žiaľ vo väčšine miest sú možnosti hromadnej dopravy obmedzené tak ako u nás. Často je pomalá, neefektívna a ľudia radšej strávia svoj čas v zápche v pohodlí svojho vozidla, ako natlačení medzi ďalšími vystresovanými pracujúcimi.

Sú ale ešte lepšie alternatívy – napríklad bicykel. Žiaľ, aj ten má svoje ALE a bez poriadnych cyklistických trás je jazdenie do práce na bicykli doslova boj o život. Dobrým riešením je aj jazda na motorke. S poriadnou výstrojou, skúsenosťami a predvídavosťou môže byť práve motorka v letných mesiacoch najrýchlejšou cestou zo zápchy.

Lenže „vodič vozidla“ na videu nezvolil ani jednu z vyššie uvedených možností. Zvolil možnosť o ktorej ste už asi dávno nepočuli a nie, nemyslíme jazdu na koni. I keď jazda na koni je k tomuto skutočne blízko. Ide ale o jazdu na dvojnohom zvierati.

Takýto pohľad sa pred niekoľkými dňami naskytol vodičom v kazašskom meste Almaty. Áno, „vodič“ jazdil na veľkom operenom vtákovi a nie, nie je to podvrh. Čo sa čudujete, každý si môže vybrať značku vozidla akú len chce, napríklad aj vozidlo Pštros.

Iste, sú ľudia schopní jazdiť na pštrosovi a síce je to z nášho pohľadu neobvyklé, je to možné. Ale dokázať ukočírovať pštrosa v dopravnej špičke, to už chce kus skúseností a chovateľských zručností. 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo