2016-09-01 04:00:00
Čínan a jeho pokus
Čínan a jeho pokus

VIDEO: Toto je najhorší pokus o poistný podvod! Hodil sa pod autobus, ale...

Poistné podvody sú častým javom, pri ktorom chce podvodník vytĺcť peniaze z poisťovne.

Existujú stovky rôznych spôsobov ako sa podvodníci snažia oklamať poisťovne a získať financie, ktoré in neprináležia. Niektoré sú naivnejšie, iné sofistikovanejšie. Na východe Európy a v Ázii je populárny najmä jeden druh podvodu – falšovaná nehoda. Podvodníci sa doslova hádžu pod kolesá automobilov a následne tvrdia, že ich vodiči zrazili a spôsobili im zdravotné problémy. V mnohých prípadoch to ani nemusí súvisieť s poistením, pomerne časté je, že sa podvodníci hádžu pod kolesá a následne sa snažia z „vinníkov“ vytĺcť odškodné, nebodaj doživotnú rentu.

Nevydarených pokusov ponúka internet plné priehrštie nielen pre absurdné prevedenie, ale tiež preto, lebo vodiči v snahe dokázať svoju nevinu inštalujú do svojich automobilov palubné kamery. Vodič autobusu z videa pochádzajúceho z Číny však kameru ani nepotreboval. Stačili svedectvá desiatok svedkov a videá, ktoré sa objavili na internete.

Muž vo videu sa veľmi nešikovne pokúšal privodiť si zranenia skokom pod autobus. Autobus ale zastal skôr než sa mu podarilo nechať sa zraziť, na zázname vidieť jeho zúfalé snaženie privodiť si zranenia o nárazník autobusu, ktoré by mu pomohli na ceste k odškodneniu, či vyplateniu poistky (v tomto prípade skôr to prvé).

jh

Komentáre k článku


Stream naživo