2016-06-24 04:35:00
BMW si letí
BMW si letí

VIDEO: Nepochopiteľný manéver. Vodič BMW riskantne predbiehal a doplatil na to!

To čo urobil vodič v nasledujúcom videu sa dá len ťažko pochopiť. Vyhol sa zrážke a aj tak nabúral.

Zvláštna udalosť (pravdepodobne) z Ukrajiny spred niekoľkých dní pôsobí, akoby vodič BMW zabudol poriadne stlačiť brzdu. Alebo mu brzdy zlyhali?

Automobil s palubnou kamerou predbiehal na dlhom rovnom úseku pomalšie autá. Keď jeho vodič zbadal blížiace sa vozidlá v protismere, zaradil sa pred červenú Ladu a spomaľoval. V tom sa spoza neho vyrútilo BMW, iba tesne sa vyhlo protiidúcemu automobilu značky Daewoo. Keď už to vyzeralo, že riskantný manéver vodičovi staršieho BMW radu 5 (E39) vyšiel, vrazil do dodávky pred sebou. Pritom celý čas odkedy sa objavil v zábere palubnej kamery predbehnutého auta brzdil, no napriek tomu neubrzdil.

Skutočnosť, že predbiehal riskantne a na poslednú chvíľu je z videa jasná, rovnako tak, že obe autá - BMW aj auto s palubnou kamerou výrazne prekročili maximálnu povolenú rýchlosť (na jednom mieste viac ako o 50 km/h). Ak by sa automobil s palubnou kamerou neuhol na krajnicu, incident mohol skončiť zrážkou protiidúcich áut. Nestalo sa a keď už to vyzeralo, že je všetko v poriadku, BMW vrazilo do dodávky.

Video okamžite rozbúrilo diskusiu, veľká časť publika sa domnievala, že vodičovi BMW buď zlyhali brzdy, alebo sa v šoku z nebezpečného manévra dopustil chyby. My sa skôr prikláňame k druhej možnosti, i keď sa to presne odhadnúť nedá. Čo poviete, prečo nakoniec vrazil do dodávky?

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo