2015-12-19 04:05:00
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin

VIDEO Sám doma je späť! Culkin ako detstvom traumatizovaný šialenec v Honde Jazz

Toto video by sme mohli nazvať ako voľné pokračovanie prvých dvoch dielov Sám doma.

Dôvod je jednoduchý. Vystupuje v ňom totiž ten istý herec ako v pôvodných filmoch, ktoré sa medzičasom stali vianočnou klasikou. Macaulay Culkin alias Kevin McCallister je iba väčší, starší a viac psycho.

Video, ktoré predznamenáva novú zábavnú sériu videí nazvanú DRYVRS produkovanú hercom, muzikantom a producentom v jednej osobe Jackom Dishelom má na Youtube za deň a pol už niekoľko miliónov pozretí. Nečudo.

Tento vianočný video darček ozaj možno nazvať ako voľné pokračovanie filmovej klasiky Sám doma po dvadsiatich rokoch. Culkin hrá totiž „Kevina“ resp. mladého muža, ktorý bol v detstve traumatizovaný tým, že ho ako 8-ročného rodičia nechali samého v dome na týždeň a on musel dom chrániť pred zlodejmi a pritom má z toho ešte do dnes nočné mory... Celý dej sa odohráva v novej Honde Jazz, ktorá patrí „Kevinovej“ manželke...

Nebudem z deja krátkeho videa prezrádzať viac, nakoniec, iba by som vám pokazil zážitok. Napíšem iba, že rola psychopatického nedospelého sadistu Culkinovi fantasticky sedí a ak aspoň trošku rozumiete po anglicky a videli ste tieto filmy, užijete si naozaj veľa zábavy. Takže príjemný zážitok prajem.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo