2015-10-12 04:30:00
Vešať všetko na FB
Vešať všetko na FB sa neoplatí
Zdroj: jh

VIDEO svojej šialenej jazdy (185 km/h) dal na Facebook. Už ho čapli policajti!

Muž v strednom veku vložil video svojej extrémne nebezpečnej jazdy na Facebook. O deň neskôr mal na krku políciu.

Tomu sa povie efektívne stráženie bezpečnosti na cestách. Muž menom Sheldon Karl Skulmoski (43 rokov) nakrútil svoju nebezpečnú jazdu po ceste mimo mesta (nie diaľnica), kde jeho auto dosahovalo rýchlosť až 185 km/h a následne ňou zamarchroval na sociálnej sieti.

Netrvalo dlho a kontaktovala ho polícia. Následne putoval za mreže a teraz čelí viacerým obvineniam vrátane jazdy nepovolenou rýchlosťou, porušovaniu viacerých predpisov, nepoužívania bezpečnostných pásov a hazardnej jazdy.

Polícia z Winnipegu v Kanade s ním urobila krátky proces. Hovorca polície Manitoba seržant Bert Paquet tvrdí, že muž tým, že dal video na Facebook im urobil prácu jednoduchšou. Zároveň tvrdí, že polícia stráži poriadok nielen prostredníctvom kamier, hliadok a radarov, ale sleduje tiež sociálne médiá a vie na ich základe aj konať.

Sheldon Skulmoski sa bráni a tvrdí, že za volantom svojho auta (Ford) nesedel a že na Facebook dnes už môže hocikto vložiť hocičo. Ťažko povedať, či jeho obhajoba obstojí pred súdom, na ktorý sa musí dostaviť. Ťažko uveriť, že by mu niekto hackol účet, aby tam zavesil video z jazdy v Sheldonovom aute.

A človek by čakal, že muž menom Sheldon by sa mohol chovať zodpovednejšie... Hlavne ak sa pokúša porušovať predpisy v Kanade, kde sú za to veľmi prísne postihy. Okrem iného môžu vodičovi zobrať auto a následne ho v dražbe predať s tým, že vlastníkovi dajú 20 % jeho hodnoty. Ak Sheldonovi dokážu vinu, vyjde ho to poriadne draho.

jh
ZDROJ: Winnipeg Sun, Live Leak

Komentáre k článku


Stream naživo