2015-02-15 13:05:00
Ani šejk nemusí vedieť
Ani šejk nemusí vedieť ako sa tankuje...

VIDEO: Tento magor spravil obrovskú chybu. Spôsobil požiar na pumpe!

Presne pre takéto prípady je na niektorých pumpách obsluha. Nie však na každej, žiaľ.

Zábudlivosť, či roztržitosť, to sú bežné ľudské neduhy, s ktorými sa mnohí snažia dennodenne žiť a nezabudnúť, či sústrediť sa. Obvykle je pravdepodobnosť zabudnutia na niečo dôležité vyššia pri strese, či zhone. Podobné to býva aj pri roztržitosti. Človek je tak zaťažený rodinnými, či pracovnými problémami, že sa príliš nesústredí na aktuálne dianie vôkol seba a robí veci automaticky. Iste, roztržitý môže byť aj niekto žijúci vo vlastnom svete zaťažený akurát snami a predstavami. Niečo ako politik, či teoretik.

Keď zabudnete napríklad na kľúče, maximálne sa vymknete. Keď zabudnete na nejaké dokumenty, vrátite sa po ne, keď zabudnete na šál, bude vám zima na krk. Nič hrozné sa však nestane.

Čo sa stane, ak zabudnete plynový sporák, alebo zabudnete vyčistiť komín? To už sa môže skončiť vážnymi škodami, nehodou, v najhoršom prípade i smrťou.

A čo ak zabudnete tankovaciu pištoľ v nádrži, naštartujete a odídete? Potom to môže dopadnúť aj takto:

Bol to extrémny prípad, no jasne vykresľuje, čo sa môže stať ak sa nedokážete venovať naplno činnosti, ktorú vykonávate. Možno to bol stres, či zábudlivosť, následky mohli byť fatálne.

O to viac prekvapuje, že incident pochádza zo Saudskej Arábie. Klišé nám naznačuje, že práve tam by mali vedieť ako s palivami zaobchádzať...

Ján Hargaš
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo