2014-03-13 12:15:39
Skvelý spôsob ako naštvať
Skvelý spôsob ako naštvať blbcov, ale zároveň neublížiť ich autám - posprejovať ich umývateľným sprejom.

VIDEO: Pomstil sa tým, ktorí parkujú cez dve miesta. Poriadne ich naštval!

Aj vám sa stalo, že ste nemohli zaparkovať kvôli nejakému blbcovi, ktorý stál cez dve miesta? Takto ho naučíte móresom!

Zažil to už asi každý a v mestách sa to deje neustále. Svoje autá zaparkujú bezohľadne a zaberú viac miesta než im prináleží. Ostatní vodiči potom nemajú miesto, krúžia po okolí až kým sa niečo nenájde, či neuvoľní.

Väčšinou tak parkujú iba preto, lebo môžu a kašlú na ostatných. Prípadne nedisponujú príliš veľkými šoférskymi zručnosťami, takže sa boja, že už nevyparkujú.

Mnohým vtedy okrem nadávok napadnú aj rôzne druhy pomsty. Málokedy však príde aj k realizácii. Nikto kto má v hlave viac ako slamu, hnev a pilny predsa nebude škriabať kľúčom po cudzích autách. Ak už sa predsa človek potrebuje vyjadriť, zdvihne „páchateľovi“ stierač.

A práve tento problém sa rozhodol riešiť chlapík v nasledujúcom videu. Zobral sprej a milým vodičom ním naznačil, kde vlastne „čiara“ je.

Aj u nás existovala podobná aktivita, no skôr než pomsta to bola reklamná kampaň. S prankstermi, alebo tiež internetovými zabávačmi sa v ostatných mesiacoch doslova roztrhlo vrece. Jedným z nich je aj mladý muž vystupujúci pod prezývkou, či skôr obchodným názvom „Simple Misfits“ čo by sa dalo voľne preložiť ako jednoduché klamstvá (dajme tomu...).  

Pozrite si jeho šikovný nápad so zmývateľným sprejom. Nielenže tým zahanbil a nahneval vodičov parkujúcich cez dve miesta, navyše im nespôsobil žiadnu ujmu. Iba to tak na prvý pohľad vyzeralo. Reakcie ľudí nájdete vo videu.

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo