2014-01-22 12:15:19
Top Gear teaser
Top Gear teaser

Top Gear sa vracia s 21 sériou. Pozrite si prvé upútavky!

Najsledovanejší, najdrahší a povedzme to úprimne – najlepší motoristický magazín je späť.

A svoj príchod prihlásil hneď troma upútavkami. Najprv prišla prvá – ako inak s Jeremym Clarksonom, aby o tri dni predstavili ďalšie dve. Jednu pre Jamesa Maya, druhú pre Richarda Hammonda.

Už dnes je možné kúpiť lístky na nakrúcanie show, a prvé štúdio sa bude nakrúcať v stredu 29. januára, teda presne o týždeň. Ak sa nič nezmení, prvý diel priletí na obrazovky BBC 2 presne 2. februára. Či máte možnosť pozerať to priamo na tejto stanici, alebo si počkáte na titulky a video od fanúšikov, je na vás.

Zatiaľ pre vás máme tri upútavky, ktoré ako inak rozdelili divákov na tých, ktorým sa zdajú zábavné a tých, ktorým naopak nie.

Treba však uviesť, že upútavky „na to“ nejdú cez veľké efekty a exkluzívne zábery, ale snažia sa divákov upútať typickým britským nemastným neslaným humorom. Kto však má rád Top Gear pochopí aj nasledujúce upútavky. Či vám prídu zábavné, to je už iná vec.

Nám sa zábavné zdajú... svojim spôsobom :).

K upútavkám sa viaže aj menšia poloaférka. Americký motoristický blog carscoops.com akosi nedocenil pointu jednotlivých teaserov a dal to svojim čitateľom najavo. To sa donieslo aj do veľkých uší Clarksonových a cez Twitter sa k článku na carscoops.com vyjadril: „Typický príklad Američanov, ktorým príliš nedochádza britská irónia.“ Na to opäť reagoval redaktor blogu, že to vlastne pochopili, len sa im to nezdalo vtipné.

Čo na upútavky poviete vy?

PS: Keď si pozorne pozriete videá, nezdá sa vám, že okolie moderátorov je akosi málo „západoeurópske?“ Žeby sa vybrali bližšie k nám? Napríklad do Poľska?

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo