2016-07-04 17:55:00
Top Gear Evans
Top Gear Evans
Zdroj: racingnews

Chris Evans končí v magazíne Top Gear! Čo bude ďalej?

Chris Evans približne pred hodinou oznámil svoj odchod zo šou Top Gear.

Evans tak urobil prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Twitter, situáciu potvrdilo i BBC.

Evans tak odíde po prvej sérii v úlohe hlavného moderátora populárnej motoristickej šou Top Gear. Už od začiatku nakrúcania sa na Evansovu hlavu zbierala kritika, nezáujem, či klesajúcu popularitu šou zvýrazňovali slabnúce čísla sledovanosti. Napriek tomu, že si veľká časť divákov na hlavnú tvár vynovenej šou zvykala, kritici neutíchali a BBC žiadala, aby sa s vecou pohlo.

Čo bude so šou ďalej a či odchod hlavného moderátora šou pomôže, či kto zaujme jeho miesto, zostáva otázne. Fanúšikovia by však na jeho pozícii radšej videli Matta LeBlanca, ktorý podľa mnohých šou výrazne pomáhal.

My by sme radi videli viac Chrisa Harrisa, či Roryho Reida, i keď treba uznať, že pozícia ktorú zastávajú „vo vedľajšej úlohe“ v programe Top Gear extra im svedčí.

Evans podpísal s BBC zmluvu na šesť dielov magazínu Top Gear a je tak jasné, že po šiestich dieloch Evans odíde a zmluvu nepredĺži. Naďalej sa bude venovať svojej rannej šou v rádiu BBC 2. Očakávať, že Top Gear po jeho odchode skončí, je naivné. Tvorcovia programu sa vyjadrili, že chcú pokračovať, forma zostáva nejasná.

Evans dostal pred rokom ťažkú úlohu: nahradiť trio moderátorov, ktorý zo šou odišli, aby si na Amazone založili novú s názvom Grand Tour. Tá sa dostane do obehu na jeseň tohto roka. Evans si na pomoc zavolal viacerých motoristických odborníkov a jedného človeka z ľudu, ani tento pestrý tím ale nepomohol. Napriek veľkej kritike, ktorá sa na šou a jej hlavného moderátora zniesla, priniesol nový tím svieži vzduch a po zmenie niekoľkých vecí by sa z nového Top Gearu mohol stať plnokrvný náhradník.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo