2016-02-04 17:09:34
Matt Le Blanc z
Matt Le Blanc z Priateľov
Zdroj: Top Gear

Je to oficiálne: Matt LeBlanc z Priateľov bude nový moderátor magazínu TOP GEAR!

Chris Evans dnes odhalil kto bude stáť pri ňom a Stigovi v novom magazíne Top Gear. Bude to Joey!

Po odchode tria Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond z najúspešnejšieho motoristického televízneho magazínu všetkých čias – britského Top Gear-u dlho nebolo jasné, kto tento formát povedie do budúcna. Nakoniec sme zistili, že to bude rozhlasový moderátor a motoristický nadšenec Chris Evans. Ešte dlhšie nebolo jasné, kto bude show viesť s ním.

Dnes však Top Gear, a teda jeho hlavný moderátor Chris Evans odhalili kto bude jedným z moderátorov vynoveného magazínu. Bude to Matt LeBlanc, ktorý sa najviac preslávil účasťou v seriály Priatelia a neskoršom menej úspešnom sitcome Joey.

Pre niekoho možno prekvapivá voľba, avšak pre fanúšikov magazínu Top Gear až tak nie. Matt Le Blanc je totiž rovnaký blázon do áut ako my všetci, no navyše je najrýchlejšou celebritou na okruhu Top Gear s doteraz neprekonaným časom – 1,42.1 v aute za rozumnú cenu – Kii Cee´d.

„Ako automobilový nadšenec a veľký fanúšik Top Gearu, som poctený a nadšený tým, že sa stanem súčasťou novej kapitoly tohto ikonického programu,“ povedal Matt. „To bude zážitok!“ dodal.

„Matt je môj dlhoročný priateľ a skutočný „petrolhead“ a som nadšený tým, že sa pridá k Top Gearu,“ vyhlásil Evans.

Top Gear pritom nebude len o tejto trojici – Chris, Matt a Stig. Už čoskoro by k trojici mal pribudnúť ešte niekto. Kto to bude neskúsime hádať. Všetky doterajšie tipy totiž menovaním Matta padli. Čo poviete na nového moderátora? Bude nakoniec nový Top Gear stáť za to? 

jh
ZDROJ: Top Gear

Komentáre k článku


Stream naživo