2015-02-11 12:15:44
Opel 24 - kampaň
Opel sa pripravil na tohtoročnú kampaň s novinkami
Zdroj: Opel C and S

Vyhrať Opel Corsa na víkend sa dá - za jednu SMS môže byť vaša

Po úspechu podobnej súťaže spred roka sme pre vás pripravili opäť možnosť vyskúšať si novinku značky s bleskom.

V spolupráci so značkou OPEL máme aj teraz pre vás tipovaciu súťaž. Už tento piatok večer sa nezatvoria dvere predajní značky Opel. Na poludnie 13. februára od 12:00 h až do soboty 14. februára do 12:00 h budú po jedenásty raz otvorené non-stop. Bude to v rámci tradičnej akcie „Opel 24 hodín“.

V minulom roku sa na Slovensku prepisovali historické tabuľky, keď sa za 24 hodín podarilo predať 921 áut značky Opel, čo bol po roku 2013 s počtom 706 kusov poriadny nárast. Čísla sú to už vysoké, no Opel by rád aj v tomto roku dosiahol nový rekord pri predaji za 24 hodín. Je logické, že sa poriadne pripravil na má zasa ešte o čosi atraktívnejšiu ponuku ako pred rokom.  „Aj v tomto roku otvárame hlavnú motoristickú sezónu už legendárnou kampaňou Opel 24 hodín, počas ktorej môžu záujemcovia o modely Opel rátať so zľavami až 10 000 € a s mnohými bonusmi navyše,“ hovorí Pavel Šilha, generálny riaditeľ slovenského zastúpenia automobilky Opel.

Do kampane „Opel 24 hodín“ sú zaradené osobné aj úžitkové modely Opel, vrátane modelu Vivaro novej generácie. Horúcou novinkou je ale práve „odtajnená“ Corsa OPC, ktorá absolvuje svoju výstavnú premiéru až o mesiac na autosalóne v Ženeve. Najnovší prírastok do rodiny OPC modelov Opel poháňa motor 1.6 Turbo s výkonom 152 kW (207 k) a dosahuje maximálnu rýchlosť až 230 km/h. Cena sa začína 18 290 €.

Zdroj: Opel C and S
Zdroj: Opel C and S

Zo skladu i z výroby – vždy s množstvom bonusov

Ponuka kampane „Opel 24 hodín“ platí nielen na skladové vozidlá, ale aj na automobily  zadávané do výroby: „Nechceme našich zákazníkov nútiť do kompromisov pri špecifikácii ich modelov, takže si môžu svoje automobily zostaviť a zadať do výroby presne podľa vlastných predstáv,“ hovorí Pavel Šilha a dodáva: „Je pravda, že na skladové automobily bývajú obvykle tie najvýhodnejšie ceny – a pretože ich ponuka je predsa len limitovaná, nemali by prípadní záujemcovia príliš váhať…“

Príťažlivosť tohtoročnej kampane „Opel 24 hodín“ zvyšujú dodatočné bonusy a zvýhodnenia: ku každému kúpenému automobilu dostanú noví majitelia zadarmo navyše aj strešný nosič, zimné pneumatiky (pri financovaní Opel Finance), Opel poistenie so  spoluúčasťou 0 %, vybrané originálne príslušenstvo sa bude predávať za polovičnú cenu… Silným argumentom je aj predĺžená 5-ročná záruka Opel, ktorá však platí aj mimo kampaň štandardne na všetky nové automobily Opel.

Zdroj: Opel C and S
Zdroj: Opel C and S

Viac podrobností nájdete na www.opel.sk , infolinke 800 101 101, na špecializovaných stránkach www.opel-24hodin.sk  či u ktoréhokoľvek autorizovaného predajcu automobilov Opel

Opel Corsa na víkend – za jednu SMS

Náš magazín Podkapotou.sk má pre vás ponuku – pošlite SMS a získajte auto značky Opel na víkend. SMS budete môcť posielať tentoraz trocha netradične len od štvrtka ale do soboty, keď sa predajno-nákupný maratón končí. Všetky podrobnosti a propozície nájdete na našej stránke už zajtra ráno, aby ste sa mohli zapojiť do tipovacej súťaže. Súťažných SMS môžete poslať viac a tým zvýšiť svoju šancu na úspech. Potom bude treba vyčkať, či ste práve trafili najbližšie a teda budete si môcť vyskúšať nový Opel Corsa s plnou nádržou na celý víkend.

Takže už zajtra sa rozbehne jednoduchá tipovacia súťaž so zaujímavou cenou. Nenechajte si ujsť príležitosť popreháňať počas individuálne dohodnutého víkendového termínu zaujímavú novinku – najnovšiu generáciu modelu Opel Corsa. Takže pripomíname ešte raz: zajtra ráno budú na našej stránke informácie, ako máte presne postupovať pri hlasovaní.

red
ZDROJ: Opel C and S

Komentáre k článku


Stream naživo