2016-03-03 04:40:00
Autosalón Ženeva atmosféra 2.3.2016
Autosalón Ženeva atmosféra 2.3.2016
Zdroj: salon-auto.ch

FOTO: Autosalón Ženeva 2016 – fotogaléria II.

Aj dnes ešte pokračujeme ďalšími fotografiami priamo z výstaviska v Palexpo.

Atmosféra bola úžasná, záujem médií veľký. Bolo sa na čo pozerať. Ladné krivky, aj občasné výstredné kreácie sa striedali či už pri plechových kráskach, alebo aj pri ich živých protipóloch. Občas naozaj nebolo celkom jasné, kam skôr pozrieť, kde má spočinúť oko. Tak to bolo aspoň na striedačku...

Druhý novinársky deň už bol trocha pokojnejší. Predstavenia (aj odhalenia) veľkých noviniek, ale tiež menej očakávaných premiér sa odohrali v prvom dni určenom pre novinárov a odborníkov. V stredu to už boli len tlačové konferencie Medzinárodnej organizácie výrobcov automobilov OICA (Organization Internationale Des Constructeurs Automobiles), spoločnosti TAG Heuer s ambasadorom značky Patrickom Dempsey, či organizátorov klasickej automobilovej súťaže Mille Miglia.

Vráťme sa však na výstavisko. Predstavujeme vám ďalšiu sériu fotografií, ktoré vám ukážu, čo zaujímavé sa na ženevskom autosalóne v tomto roku nachádza. Niektoré výstavné plochy sa oproti prvému dňu zmenili a jednotlivé automobilky prearanžovali svoje modely, prípadne zmenili (väčšinou zvýšili) počet áut. To už bola príprava na dnešný deň, ktorý znamená 11 dňový maratón. Počas neho napríklad v minulom roku navštívilo európsku výstavnú automobilovú Mekku viac ako 684 000 návštevníkov.

Zdroj: salon-auto.ch
Zdroj: salon-auto.ch

Tak sa zapozerajte aj vy na ďalšie fotografie v našej fotogalérii. Nie je to všetko, ešte stále máme ďalšie zábery z prezentácií a expozícií ďalších značiek. Postupne vám ich ponúkneme, len čo vytriedime zábery.

Zdroj: salon-auto.ch

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo