2016-05-06 14:15:00
Cheater alebo len PR?
Cheater alebo len PR?
Zdroj: Twitter

FOTO: Pomsta podvedenej ženy? TAKTO posprejovala biely Range Rover!

Tak tomu sa povie pomsta. Alebo skôr vynikajúca reklamná kampaň? Nuž, posúďte sami.

V Číne je celkom bežné, že podvedené ženy sa vybúria na tom, čo si ich muži cenia najviac... Nie, naozaj myslíme auto. Takých prípadov už bolo veľa, zopár z nich sme priniesli aj my.

Ale že sa niečo také stane na ulici rovno oproti exkluzívnemu obchodnému domu Harrods v cetre Londýna, to by sme nečakali! Posprejovať svojmu budúcemu ex auto slovami ako Neverník, či Dúfam, že za to stála a Je koniec! To chcelo veľký šok a veľkú frustráciu.

Ľahko si to vieme predstaviť. Keď to milá žienka zistila, do tváre sa jej naliala červeň a kým nezašla do najbližších domácich potrieb, nekúpila červený sprej a neposprejovala „mu ho“ červene v tvári sa nezbavila...

Krásny príbeh, ktorý sa v momente začal šíriť po sociálnych sieťach však s najväčšou pravdepodobnosťou (hraničiacou s istotou) je reklamná kampaň. Takto pomaľovaný Range Rover predchádzajúcej generácie už zažili obyvatelia New Yorku pred vyše rokom a podobné drahé pomaľované autá videli Američania už zopár krát. Mohla za to reklamná kampaň k populárnemu seriálu Girlsfriend Guide to Divorce (priateľkin návod na rozchod), v ktorom hlavnú úlohu stvárňuje Lisa Edelstein známa zo seriálu House.

Správa sa zo sociálnych médií začali šíriť aj cez internetové portály a veľké mediálne domy. Tvorca virálnej kampane si ani nič lepšie nemohol priať. Najmä ak uvážime, že tento recept už zopakoval on, alebo jeho kolegovia už viac ráz. Gratulujeme, skvelá kampaň! Vidieť nový Range Rover takto dokaličený, to bolí nielen jeho majiteľa. Ale nebojte, auto raz prejde umývačkou a všetko bude odpustené.  

Vyzerá to teda tak, že pôvodný americký seriál začnú vysielať aj v Británii...

Zdroj: Twitter

JH

Komentáre k článku


Stream naživo