2020-10-15 11:13:00
MMC Eclipse Cross PHEV
MMC Eclipse Cross PHEV
Zdroj: MMC

Mitsubishi oficiálne: Eclipse Cross PHEV naozaj príde do Európy!

Mitsubishi to so zmrazením uvádzania nových modelov myslí vážne. Ale...

Je tu výnimka. Výnimka potvrdzujúca pravidlo. Je ňou Mitsubishi Eclipse Cross, ktorý od jari 2021 dostane na vybraných európskych trhoch aj plug-in hybridnú verziu presne v štýle väčšieho Outlandera PHEV. Je jasné, že plug-in Eclipse Cross pôjde presne tam, kde bude mať na ružiach ustlané. A teda ho budete môcť kúpiť na trhoch, ktoré disponujú veľkým záujmom o plug-in hybridné deriváty automobilov aj s ohľadom na štátne dotácie na kúpu týchto áut. Určite sa tak auto objaví v Nemecku, vo Francúzsku a v ďalších krajinách. U nás v závislosti od situácie so štátnou podporou.

Aktualizácia 16.10.2020: Slovenské zastúpenie Mitsubishi potvrdilo, že Eclipse Cross PHEV bude dostupný aj na Slovensku. Zároveň mi prizvukovali, že Mitsu na trhu naďalej zostáva, autá si môžete objednávať a značka naďalej poskytuje aj kompletné služby vrátane servisu, náhradných dielcov atď.

Eclipse Cross PHEV má byť technologickou vlajkovou loďou značky Mitsubishi. Podkapotou nájdete systém pohonu všetkých kolies twin motor 4WD systém a samozrejme S-AWC.

Tu sú dôležité úryvky z tlačovej správy:

... Pretože sa jedná o dizajnovo-technologickú evolúciu súčasného modelu, uvedenie Eclipse Cross PHEV zostáva plne v súlade so stanoviskom spoločnosti MMC, podľa ktorého sa už v Európe nebudú uvádzať úplne nové modely.

...Eclipse Cross PHEV sa na vybraných európskych trhoch bude postupne uvádzať od začiatku jari 2021 na základe lokálneho dopytu a trhového potenciálu....

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: MMC

Komentáre k článku


Stream naživo