2016-06-25 10:30:00
Futbaloví fanúšikovia opravili strechu
Futbaloví fanúšikovia opravili strechu auta
Zdroj: dailymail.co.uk

VIDEO: Futbaloví fanúšikovia najprv prevalili strechu auta, potom ju opravili

Írski futbaloví fanúšikovia sú vraj tí najlepší, ktorí prišli na práve konané Euro 2016.

Tejto teórii napovedá aj video, ktoré ukazuje ich správanie. Samozrejme, nájdu sa aj iné, kde vidno aj ich vyčíňanie. No toto akoby popieralo všetky hlášky o tom, čo dokážu britskí rowdies. Vlastne, teraz po Anglickom Brexite by sme mali začať rozlišovať. Lebo Írsko, aj Škótsko, časť Anglicka a Londýn chceli zostať v EÚ... Zvyšok Anglicka ich prevalcoval.

No ale k spomínanému videu - jeden z fanúšikov vyliezol v meste Lille na strechu malého Forda Ka a prevalil ju. Keď si uvedomil svoj čin, chcel spolu s ďalšími fanúšikmi nechať na opravu peniaze, ktoré sa snažili strkať cez škáru dverí do auta. No nakoniec sa to skončilo lepšie, ako by kto bol očakával – strechu auta opravili sami.

Ak sa totiž preliačený plech správne „nabudí“ údermi okolo poškodeného miesta, pamäťový efekt vytvarovaného dielca prekoná deformáciu a zvykne sa vrátiť do pôvodného tvaru. Toto sa práve podarilo fanúšikom na videu. Ešte kým niektorí strkali peniaze na opravu auta do dverí, ďalší na základe inštrukcií jedného z nich (možno to bol nejaký opravár – karosár) začali klopať na strechu. Strechu je po ich spontánnom „opravnom“ zásahu zase v pôvodnom tvare. Ako dopadla výplň strechy, nevieme. No pár peňazí sa podarilo do auta pretlačiť, majiteľ si vari poradí.

Zdroj: dailymail.co.uk
Zdroj: dailymail.co.uk

Asi by nikto nemal liezť na strechu cudzieho auta. No je pekné, že keď už spôsobil škodu, fanúšikovia chceli majiteľovi nahradiť škodu. Dokonca sa im podarilo vozidlo aj opraviť. Pozrite si toto video so zvukom – pochopíte, že fandiť sa dá nielen gólom a hre na ihrisku, ale aj niečomu celkom inému...

Jozef Vydra
ZDROJ: www.dailymail.co.uk

Komentáre k článku


Stream naživo