2015-07-16 04:00:00
Aj takto môže skončiť
Aj takto môže skončiť agresor

VIDEO: Agresívny vodič napadol motorkára aj jeho priateľku. To nemal robiť!

Vodič osobného vozidla surovo napadol motorkára aj jeho spolujazdkyňu. Motorkár reagoval ako pán.

Šokujúce video, ktoré obletelo zahraničné médiá i sociálne siete vám poriadne rozpumpuje krv.

Starší vodič sedanu značky Honda sa rozčúlil potom, ako ho na semaforoch predbehol motorkár. Jeho konanie považoval za protizákonné a rozhodol sa motorkára potrestať ručne-stručne. Precenil však svoje schopnosti a prišiel k úrazu.

Udalosť sa odohrala pred piatimi dňami v meste Yuma v štáte Arizona v USA. Na semaforoch pred križovatkou zasvietila červená a rad áut pomaly zastavil. Zozadu sa vpred posúval motorkár, ktorý využíval medzery medzi jednotlivými autami a predbehol ich. To do extrému vytočilo vodiča sivého sedanu a to až tak, že vystúpil z auta, začal sa rozkrikovať a fyzicky napadol motorkára stojaceho na červenej. Keď ho chcela brániť jeho priateľka sediaca za ním, vodič sedanu sa zahnal aj po nej. To už bolo na motorkára priveľa, a keď sa mu podarilo zísť z motocykla pokúsil sa upokojiť slovne rozzúreného vodiča.

Ten sa ale upokojiť nenechal a znova sa vrhol na motorkára a druhýkrát ho udrel do tváre (cez helmu). Tentoraz ale motorkár stál na rovných nohách, schmatol vodiča a poslal ho na zem, kde ho úspešne spacifikoval. Pritom sa mu snažil dohovoriť a upokojiť ho. Nepríčetný výraz v tvári ležiaceho chlapíka však jasne naznačoval, že s vodičom niečo nebolo v poriadku.

Na miesto prišli ďalší ľudia, jeden šľachetne podložil zúrivcovi  ležiacemu na asfalte pod hlavu deku a ponúkol mu vodu. Následne na miesto prišla polícia a agresora prevzala. Polícia proti nemu vzniesla viacero obvinení, avšak podľa motorkára a autora videa zúrivca nezatkli, keďže si pri páde zlomil členok a potreboval ošetrenie. Agresorovi zobrali vzorky krvi, mali podozrenie, že pred jazdou užil psychotropné látky.

Konanie motorkára, ktorý nečakal s autami v rade ale predbehol sa až na začiatok križovatky nemožno považovať za nesprávne, i keď existujú krajiny, kde je to zakázané (tak ako existujú krajiny, kde je to povolené, či aspoň tolerované). Avšak aj keby naozaj bolo chovanie sa motorkára v danom štáte protizákonné, dokázať to a trestať to nie je úlohou predbehnutých/svedkov ale polície.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo