2013-06-01 05:55:00
gymkhana, drift, piškvorky, nuda,
Ako zahnať nudu? Možno netradičnými piškvorkami...

Piškvorky na sobotné predpoludnie trocha netradične, no auto nesmie chýbať

Ako na to? Chce to dobrý nápad, potom správne miesto a ešte chuť zahnať nudu. Nakoniec dobré počasie.

To posledné je momentálne problém, s miestom to tiež nie je práve ideálne. Akurát chuť ostala. Čo s tým? Ponúkame zábavu pre ozajstných chlapov, alebo ozajstných bláznov? No akokoľvek to pochopíte, naservírované menu je „dosť dobré“: driftujúce auto, poletujúce lietadlo a k tomu sa mihnú sem-tam ešte aj pekné baby... Tak čo, idete do toho s nami?

Nebudeme vám nič nahovárať – toto pekné video sme našli zastrčené v kúte v jednom regáli, ako propagačné obrázky na značku diskov. No a čo? Ide tu o niečo celkom iné. Počasie je pod psa, ani len v garáži sa nedá nič poriadne robiť, veď je zima. Tak sa aspoň trocha zahrejte pri pohľade na to, čo stvára driftujúce BMW M3 s jedným šialencom za volantom na ploche letiska a cestách priľahlých v krásnom letnom dni. No a je tu ešte druhý – v lietadle, o čosi vyššie (ale fakt len o kúsok, ako sa presvedčíte). Nestačil im papier a pero, pustili sa hrať piškvorky. Chlapík v bavoráku robí koliečka vďaka driftom, lietadlo robí krížiky – trocha netradične a odvážne! No a medzi tým sa sem – tam objavia pekné dievčatá. Celkom cool, hoci je to „len“ reklama, je dobre spracovaná, až mám z toho chuť si tie ich disky kúpiť. Lenže, keby aj – urobí to zo mňa takého driftera? A už vôbec nehovorím o pilotovi.

Pozrite sa: vonku je fakt na toto ročné obdobie počasie pod psa, preto je toto video dobre stráveným časom – aj keď počas víkendu. No a keby ste aj mali iný názor, stojí za to pozrieť si ho a potom šup pomáhať manželke s (doplňte podľa aktuálnej potreby vašej polovičky...).

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo