2013-12-24 12:21:50
Ako piecť, keď sa
Ako piecť, keď sa pokazí rúra?

Pokazil sa vám sporák? Nevadí! Na dopečenie dobrôt stačí Lamborghini Aventador

Poznáte to, vypekáte ako páni (alebo pani) a odrazu je pohroma na svete! Sporák nejde... Čo s tým?

Uff... úľava. Ešteže máte pod „barákom“ zaparkované Lamborghini Aventador! Čas je neuprosný, treba rozdeliť úlohy: „Ruženka, ty sa postav k výfuku aj s pekáčom, ja sadnem do auta a budem túrovať.“

Keď pôjde všetko hladko, uvidíte zlaté prasiatko... Či ako v tomto prípade: moriaka. Ak by ste náhodou doma nemali Lamborghini, alebo Ferrari, alebo... skrátka auto čo šľahá plamene z výfuku, postačí aj bežné auto. Plech s koláčikmi treba poriadne obaliť do hliníkovej fólie a vložiť do motorového priestoru. Ak máte na motore kryt, dajte ho dolu. Za dve-tri hodinky sú koláče zaručene upečené.

Toto nie je návod od autora povzbudeného alkoholom (ešte nie), ale reálny návod na „šetrenie“ plynom z Ameriky. V čom spočíva šetrenie? Popri tom ako pečiete dobroty Pod kapotou, zároveň jazdíte. Navštívite rodinu, prípadne obchod, a keď prídete k štedrovečernému stolu, všetko bude pripravené :).

Video s Lamborghini nakrútili chlapci zo Shmee150. Okrem toho, že je to celkom veselé, je to aj barbarstvo voči autu. Ale nevadí. Mimochodom, Aventadora premenovali na Aventadeer a veľmi nepozorovane do názvu auta ukryli slovo deer – jeleň (žeby tým narážali na vianočných jeleňov, vlastne... sobov?).

V nasledujúcom videu uvidíte detailný návod ako na to. Keď sa vám to podarí, dajte vedieť. Najlepšie cez sociálne siete... Nezabudnite našpúliť pery!

Ale to už odbočujem... Šťastné a veselé Vianoce! :)

jh
ZDROJ: youtube.com, carthrottle.com

Komentáre k článku


Stream naživo