2014-03-13 17:40:56
Motosalón 2014
Motosalón 2014
Zdroj: Motosalón 2014

Výstava Motocykel sa dnes začala! Prináša skvelé motorky i sexi hostesky

V bratislavskej Inchebe je od dnes 13. do 16. marca najväčšia koncentrácia motoriek a krásnych žien na Slovensku.

V bratislavskej Inchebe je od dnes, 13.marca až do nedele 16. marca najväčšia koncentrácia motoriek a krásnych žien na Slovensku. Výstava MOTOCYKEL - to je exkluzívna prehliadka motoriek najznámejších značiek. APRILIA, BMW, DUCATI, HARLEY DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, YAMAHA, VESPA, VICTORY... tieto a mnohé ďalšie prevažne dvojkolesové tátoše predstavia návštevníkom až do nedele 16.marca.

Po otvorení v štvrtok, kde predpoludnie patrilo navinárom,odborníkom a pozvaným hosťom, sa brány výstaviska zavreli o 17:00. V piatok a v sobotu je výstava otovrená od 09:00 do 18:00. V posledný deň výstav, v nedeľu, sa výstavisko zatvára tak ako vo štvrtok, teda už o 17-tej.

Okrem sériovo vyrábaných motocyklov máte jedinečnú šancu vidieť hneď niekoľko mimoriadne zaujímavých motoriek. Napríkald ako špecialitu Hondu RC213V najmladšieho majstra sveta MotoGP Marca Marqueza. Je to špeciál vyrábaný prevažne ručne, čomu zodpovedá aj cena - približne jeden milión eur. Môžete si obzrieť aj ďalšie unikátne stroje, napríklad Hondu CBR1000RR Fireblade mnohonásobného šampióna Tourist Trophy Isle of Man Johna McGuinnessa. Z iného súdka je zasa Honda CRF450 Rally, ktorá absolvovala najťažšiu súťaž sveta – Dakar.

Český motorkár a nadšenec Pavel Suchý má množstvo zážitkov, veď na 35-ročnej Jawe 350 úplne sám a bez navigácie prešiel celý svet za osem mesiacov! Jeho originálna spoločníčka je spolu s ním na výstave.

Fanúšikovia tuningu sa môžu tešiť na prehliadku Customs of Slovakia, ktorá predstaví aj jedinečné modely motoriek vyrobených na zákazku.

Tradičná súťaž o najsexi hostesku

Okrem skvelých motoriek návštevníkov rozhodne zaujmú aj dievčatá, ktoré k silným motocyklom rozhodne patria. Už od zajtra si budete môcť zvoliť najsexi hostesku prebiehajúceho motosalónu.

 

Pre víťazku máme v spolupráci so zľavovým portálom Boomer pripravenú exkluzívnu výhru: voucher na dvojdňový pobyt s polpenziou pre dve osoby v hodnote 286 € v hoteli Tenis vo Zvolene. Súčasťou pobytu je aj vstup do wellness centra.

 

Okrem motoriek a sexi žien nájdete v Inchebe do nedele aj výstavu jácht a luxusných lodí, a tiež výstavu poľovníckych, loveckých a rybárskych potrieb. Pre všetkých ostatných je súčasťou výstav ešte jedna - zameraná na voľný čas. Vybrať si teda máte z čoho a hlavne počas víkendu, keď sa má na chvíľu vrátiť zima, aj kde zmysluplne stráviť čas.

Vstupenky na tieto výstavy si môžete kúpiť z pohodlia domova na stránke

redakcia

Komentáre k článku


Stream naživo