2024-02-20 13:00:00
Volkswagen modely
Volkswagen modely
Zdroj: VW

Obľúbené modely VW teraz s mimoriadnymi zvýhodneniami vo výbave LIMITED

Volkswagen ponúka pre množstvo svojich modelov hodnotnú výbavu zadarmo a k tomu aj zaujímavé zľavy! Dokopy môžete ušetriť až 10 250 €!

Dobré správy! Volkswagen ponúka rôzne modely v akciovej výbave LIMITED, ktorá so sebou prináša rozsiahlu výbavu zadarmo plus väčšinou aj zľavu z nákupnej ceny. V závislosti od modelu tak môžete ušetriť dokopy naozaj zaujímavú sumu. Pozrime sa na to bližšie. Okrem elektrických modelov, na ktoré môžete tiež získať výrazné bonusy, ponúka Volkswagen zľavy aj na obľúbené modely Polo, T-Cross, Taigo, T-Roc, Tiguan a Touran.

V prípade kompaktného mestského hatchbacku Polo získate s verziou LIMITED výbavu v hodnote 970 € zadarmo. Väčší, modernizovaný Volkswagen T-Cross, ktorého špecialitou je skvelá variabilita na kompaktnom pôdoryse, ponúka zaujímavejšie zvýhodnenia s výbavou v hodnote až 1 890 € zadarmo a k tomu bonus 500 € z cenníkovej ceny. Príbuzný Volkswagen Taigo s trendy karosériou crossover-kupé a s veľkým, 440-litrovým batožinovým priestorom môžete mať s výbavou za 2 030 € zadarmo a bonusom taktiež 500 €. Dokopy tak na modeli Taigo LIMITED ušetríte až 2 530 €.

Zdroj: VW

Pri väčších autách sú zľavy a bonusy ešte zaujímavejšie. Obľúbený model Volkswagen T-Roc, ktorý po facelifte prichádza s kvalitnejšou palubnou doskou a ponúka aj pohon 4 × 4, sa ponúka vo výbave LIMITED s výbavou v hodnote až 2 180 € zadarmo, pričom z cenníkovej ceny dostanete zľavu až 1 000 €. To znamená ušetrených 3 180 €.

Všestranné, praktické, variabilné a štýlové SUV, Volkswagen Tiguan, môže dostať v rámci tejto akcie výbavu až v hodnote 4 330 € zadarmo a k tomu bonus 2 000 €. Pripomeňme, že ide o modelový ročník 2024, ktorý je aktuálne v predpredaji. Akcia však platí rovnako ako pre všetky ostatné spomínané modely.

Posledným členom akciovej partie je rodinný hrdina Volkswagen Touran. Toto krásne MPV vás poteší množstvom priestoru, variabilitou, odkladacími priestormi a aj bezpečnostnými technológiami na palube. A môžete ho získať za mimoriadne výhodných podmienok. Ako vám znie výbava v hodnote až 7 750 € zadarmo a bonus 2 500 eur? To je dokopy úspora až 10 250 €! V prípade modelu Touran LIMITED sa stáva skutočnosťou.

Zdroj: VW

Na záver podotýkame, že akcia platí do konca marca 2024. Ak máte záujem získať jeden zo spomínaných modelov za mimoriadne výhodných podmienok, ozvite sa vášmu partnerovi Volkswagen čo najskôr.

Pre ďalšie informácie, novinky, články, zaujímavosti a fotografie zo sveta značky Volkswagen navštívte stránku www.volkswagenblog.sk.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VW

Komentáre k článku


Stream naživo