2017-08-16 11:35:00
Shell - BMW
Shell - BMW
Zdroj: Shell

Ak chcete BMW za euro, choďte na čerpaciu stanicu Shell

Spoločnosť SHELL Slovakia, s. r. o. prináša exkluzívnu príležitosť pre všetkých zberateľov a fanúšikov značky BMW.

Od 14. augusta do 29. októbra 2017 budú zákazníci za nákup pohonných látok alebo umývacieho programu na čerpacích staniciach Shell zbierať samolepky. Za štyri nálepky si budú môcť za symbolickú sumu kúpiť jeden z kolekcie modelov BMW M.

Originálna kolekcia piatich kovových modelov BMW M, ktorá odráža technickú spoluprácu značiek Shell a BMW nielen v rámci motoršportu, oslavuje aj technologické partnerstvo s BMW M. Je dostupná od 14. augusta 2017 na všetkých čerpacích staniciach Shell. Súčasťou zberateľskej kolekcie je pretekársky špeciál BMW M4 Motorsport, ale tiež športové modely BMW M2 Coupé, BMW X6 M, BMW M4 Cabrio a BMW M6 Gran Coupé.

Modely zo zberateľskej edície BMW M budú môcť vodiči získať výmenou za samolepky na všetkých čerpacích staniciach Shell. Za natankovanie minimálne 25 litrov paliva Shell FuelSave dostanú jednu samolepku, za rovnaké množstvo niektorého z palív Shell V-Power to budú dve samolepky. Samolepku zákazníci dostanú aj pri kúpení akéhokoľvek umývacieho programu. Po nazbieraní štyroch samolepiek si môžu zákazníci kúpiť jeden z piatich modelov BMW M za symbolickú sumu 0,99 €.

Zdroj: Shell

Shell V-Power je odporúčaným palivom pre autá značky BMW M. Shell je rovnako prémiovým technologickým partnerom a exkluzívnym dodávateľom motorových olejov Shell Helix Ultra a Pennzoil Platinum pre divíziu BMW Motorsport.

Ponuka zberateľskej edície BMW platí do 29. októbra alebo do vyčerpania zásob. Výber modelov závisí od aktuálnej ponuky danej čerpacej stanice. Viac informácií na www.shell.sk

Zdroj: Shell

red.
ZDROJ: Shell

Komentáre k článku


Stream naživo