2015-02-25 11:00:00
Honda SH 125 -
Honda SH 125 - 2015
Zdroj: Honda

Jar sa blíži, 125-kubíkové skútre Honda čakajú v plnej paráde!

Do nadchádzajúcej skútrovej sezóny Honda vyráža s tradičnými a dobre známymi modelmi, ale aj jednou veľmi horúcou novinkou – Forza 125.

Možno už aj vás svrbia dlane aj... no veď tá časť, ktorou sedíte na motocykli. Pripomeňme si, že už dlhší čas môže držiteľ vodičského oprávnenia skupiny B riadiť aj skútre s objemom do 125 cm³. Poďme sa teda bližšie pozrieť na to, s akým skútrom Honda by ste sa aj vy mohli predrať ktoroukoľvek mestskou džungľou.

 

Forza 125

Veľmi horúca novinka, ktorá posúva praktickosť skútra ešte ďalej. Ostrý športový vzhľad, výhradne LED osvetlenie, netypicky veľký dojazd a najmä obrovský podsedadlový batožinový priestor, do ktorého sa vojdú dve plnohodnotné integrálne prilby. Štýl je decentne zvýraznený dvojfarebným lakovaním a o bezpečnosť dbá aj voliteľný systém ABS.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

 

PCX125

Absolútny bestseller a fenomén slovenského trhu. Ešte nikdy sa u nás v novodobej histórii nepredalo toľko kusov jedného modelu ako modelu PCX. Dobre známy športový vzhľad bol minulý rok osviežený napríklad kompletným LED osvetlením, zostrením hrán a ďalšími vychytávkami, čím si od konkurentov vytvoril ešte väčší náskok. Šetrnému motoru vybavenému systémom štart-stop (spotreba len ľahko nad 2 litre na 100 km) stačí nenáročná údržba, čím sa servisné náklady stláčajú nadol. Po zaparkovaní si pod sedlo odložíte všetko potrebné a máte voľné ruky.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

 

Vision 110

Pre Vision 110 platia podobné superlatívy ako pri SH125, ibaže za oveľa dostupnejšiu cenu. Vision 110 je koncentrátom najpraktickejšieho skútra: 16-palcové predné koleso, kompaktné rozmery, rovná podlaha, odkladací priestor pod sedadlom, dostatočný výkon a rýchlosť. Ako stvorený do najtvrdšieho centra veľkomesta.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

 

SH125

Rokmi overené „esháčko“, ktoré je v južanských krajinách úplnou ikonou (modely SH sú najrozšírenejšími jednostopovými vozidlami v Európe), ponúka absolútnu praktickosť: 16-palcové kolesá dostatočne odfiltrujú nerovnosti našich ciest, rovná podlaha odvezie aj rozmernú batožinu, do zadného 35-litrového kufra si odložíte prilbu a do priestoru pod sedadlom ešte jednu, pričom za príplatok môžete mať aj ABS – tomuto modelu konkurenta nenájdete. Nezabudnime ani na štýlovejší model SH Mode, ktorý je v ponuke dokonca v neprehliadnuteľnej ružovej farbe.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

Viac informácií nájdete na www.honda.sk

red
ZDROJ: Honda

Komentáre k článku


Stream naživo