2015-02-17 16:38:25
Škoda Superb 2015 sa
Škoda Superb 2015 sa odhalila uniknutými fotkami iba pár hodín pred premiérou

Škoda Superb 2015 odhalená iba pár hodín pred premiérou

Unikli prvé fotky celého auta. Nepodarilo sa udržať tajnosti až do večera!

Fotky modelu Škoda Superb unikli v najväčšom očakávaní iba pár hodín pred premiérou. Najväčšia česká automobilová premiéra tohto roka neostala neznáma až do odhalenia plánovaného na dnešný večer. Už to tak býva, platí jedno nepísané pravidlo, že čím viac plánujete premiéru nejakého nového modelu, tým skôr bude (neplánovane) odhalený.

Aj Škoda plánovala veľmi starostlivo odhalenie nového Superbu na dnešný deň, presnejšie na večer. Po množstve upútaviek a čiastkových odhalení, ktoré vyvrcholili včera prvým oficiálnym videom, chcela slávnostne strhnúť plachtu zo svojej novinky počas dnešného slávnostného večera. Hoci to v programe je, až také úplné prekvapenie to nebude.

Aj nový Superb sa podarilo „vyštrachať“ skôr, podobne ako sa to stáva aj v ďalších iných podobných prípadoch. Objavilo sa prvých pár oficiálnych fotiek, ktoré však odhaľujú prakticky všetko podstatné všetko – prednú časť, bok aj zadnú časť auta. Prezrieť si tak môžete aj niekoľkokrát poodhalené predné svetlomety aj partie okolo nich.

Viac na fantáziu, ako na určitosť sme sa mohli spoliehať pri tvare predného nárazníka – no teraz je už všetko jasné, poznáme aj jeho tvarovanie. Odhalené je aj riešenie zadnej časti automobilu napriek tomu, že podobu zadných svetiel sme už mohli vidieť a prezrieť si tiež zadnú časť na oficiálnej dizajnovej skici. No teraz môžete mať celkom jasnú predstavu o tom, ako dozrela do výsledného tvaru aj táto časť auta.

Pozrite sa teda na prvé obrázky a zhodnoťte, ako sa vám pozdáva nový Superb. Už sa čo-to povedalo aj o technike, najmä o motoroch, ktoré by mali tepať pod kapotou. Čaká nás ešte množstvo technických údajov, rozmerov a ďalších informácií. Samozrejme aj ďalšie fotografie. Budeme sledovať súčasné dianie okolo nového Superba a ponúkneme vám aktuálne informácie, ako náhle sa k nim dostaneme.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo