2014-05-14 17:50:00

Zamestnanci Volkswagenu Slovakia dostali odmeny vyše 1300 eur

Spoločnosť Volkswagen Slovakia zamestnancom vyplatila spolu so mzdou za apríl 2014 odmenu za hospodárske výsledky roku 2013 v priemernej výške 1316 eur.

Odmeny za hospodárske výsledky firmy vyplatila spoločnosť tarifným zamestnancom, ktorí v roku 2013 pracovali vo Volkswagene Slovakia. Výška odmeny sa každoročne odvodzuje od hospodárenia firmy v danom roku. Spoločnosť tak pravidelne zabezpečuje podiel zamestnancov na jej úspechoch. Preddavok z tejto odmeny v priemernej výške 200 eur pritom dostali už v októbri 2013.

VW SK patrí v rebríčkoch medzi najatraktívnejších zamestnávateľov. V tohtoročnom prieskume „Najatraktívnejší zamestnávateľ“, organizovaným spoločnosťou profesia.sk a mesačníkom Forbes, sa umiestnil na treťom mieste. Stal sa zároveň najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle. Platové podmienky a benefity ohodnotili účastníci prieskumu vôbec najvyššie zo všetkých firiem na Slovensku.

Zamestnanci majú k dispozícii okrem odmeny za hospodárske výsledky benefity ako bezúročné pôžičky, príspevky na dovolenky a detské tábory na Slovensku i v zahraničí, príspevky pri pracovnom jubileu či pri narodení dieťaťa. V oblasti vzdelávania sú to zasa rôzne školenia, odborné i jazykové kurzy. Medzi finančné benefity patria napríklad dovolenkový a vianočný príspevok (13. a 14. plat), odmena za hospodárske výsledky či príspevok k doplnkovému dôchodkovému sporeniu.

V rámci starostlivosti o zdravie môžu využívať zamestnanci zdravotné stredisko a preventívny zdravotný program. Vo voľnom čase majú k dispozícii zľavy na športové aktivity a kultúrne podujatia. Využívať môžu aj zľavy na nákup vozidiel značiek Volkswagen, ŠKODA a Audi.
 

jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo