2024-01-05 16:28:00
BMW E46 hatchback s
BMW E46 compact s retro kitom na Ukrajine
Zdroj: reddit.com/r/Shitty_Car_Mods

Neuveríte, ale toto je BMW. Z Ukrajiny

Keď sa nájdete v sekcii otrasných tuningových úprav, môžete sa hanbiť. Alebo si gratulovať.

Podľa toho, či vám záleží na názore internetových diskutérov, alebo naopak, auto ste upravili do tejto podoby preto, lebo chcete, aby sa nikomu nepáčilo. Viete ako to je. Keď sa to nikomu nepáči, ťažko vám to ukradnú.

Tieto fotky pristáli na stránke reddit.com, postol ich účet zaoberajúci sa nepeknými úpravami áut. Treba ale uznať, že na tomto aute niečo je. Pri pohľade spredu pravdepodobne ani nezistíte čo to vlastne je za auto. Prezradím pointu. Je to BMW. Ale nie len tak hocijaké, jedno z najmenej populárnych BMW. Je to BMW radu 3 compact generácie E46. Z tohto nápadu skrátenia sedanu Radu 3 vzniklo celkovo dvojo generácií a jedenásť ročníkov v rozmedzí rokov 1993 až 2004. Toto je teda už druhá generácia. A ak ju niekto má v obľube, sú to práve mládežníci s tunerskými chúťkami.

Tu to ale zašlo pomerne netradičným retro smerom. Zaujímavé je, že predná časť má svoj šmrnc a celkom sa vydarila - v štýle japonskej automobilky Matsuoka a jej originálnych výtvorov. Ale zadná časť akosi nenadväzuje. No možno sa dizajnér tohto na Ukrajine registrovaného vozidla ešte pochlapí a porobí aj zadok, nech je to Matsuoka ako sa patrí.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: reddit.com

Komentáre k článku


Stream naživo