2020-10-22 12:00:00

Influencer s Lamborghini dolietal: Takto skončili nelegálne preteky. Smrť nevinného!

Ilegálna naháňačka na diaľnici skončila smrťou nevinného vodiča. Populárna postava zo sociálnych sietí skončila v putách.

Sociálne siete ako Instagram a mnohé ďalšie si pre zachovanie a zvýšenie popularity pýtajú čoraz extrémnejšie kúsky. Prekonávanie ostatných, vytváranie "bzučania" a naháňanie lajkov a sledovateľov často ústi v extrémne situácie. Mladý muž menom Navid Alpha bol účastníkom dopravnej nehody na diaľnici A66 neďaleko mesta Hofheim v Nemecku. O udalosti informoval Bild. Vodič modelu Lamborghini Aventador S stratil kontrolu nad vozidlom, narazil do zvodidiel a následne do vozidiel Škoda a Opel. 

Vodič Aventadoru sa z auta dostal von, no vodič Škody také šťastie nemal. Autá rýchlo zachvátil požiar a vodič Škody na mieste zomrel. Vodiča Lamborghini odviezla sanitka pravdepodobne s ľahkými zraneniami a teraz je v policajnej opatere. V putách skončil aj "kolega" jazdiaci na Porsche 911 GT3, ktorý sa naháňal s Lamborgihini. Nelegálnej naháňačky na diaľnici sa zúčastnil ešte jeden vodič jazdiaci na Aventadore Roadster, ten však z miesta ušiel a polícia ho (v čase písania textu) ešte nevypátrala. 

Pravdepodobný vinník nehody Navid Alpha má na instagrame 1,1 milióna sledovateľov. Jeho zelený Aventador S je hviezdou množstva obsahu tohto pána. Alpha sa zvykol nakrúcať aj pri jazdení vysokou rýchlosťou po komunikáciách držiac volant superšportu iba jednou rukou, pričom druhou nakrúcal videá. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: bild

Komentáre k článku


Stream naživo