2016-12-17 11:35:00
Kované dračie disky
Kované dračie disky
Zdroj: Dicastal

FOTO: Vianočný darček pre Feldu, Ladu, či Golf III TDI? 22 palcové dračie disky!

Kolesá s drakmi a rozmerom 22 palcov majú šancu nielen v amerických getách a u čínskej mafie.

Môžu zabodovať aj v našich končinách. Patríte k tým, ktorí na svoju herku nedajú dopustiť a chcú pre ňu to najlepšie, i keď nie zrovna najvkusnejšie? Patríte k tým, ktorí milujú východoeurópsky ba priam slovanský tuning? Toto riešenie nielenže šokuje každého na vašich Fejsbúkoch a Instagramoch, ale očarí aj porotu na okresnom zjazde začínajúcich tunerov. Navyše to zvýši hodnotu vášho vozidla minimálne desaťnásobne (ak nejakú hodnotu pôvodne malo).

Tieto dračie kované disky s rozmerom 22 palcov v hodnote 7800 dolárov (7500 eur) od Dicastal Wheel Group je možné získať v rôznych špecifických vyhotoveniach s päťlúčovým dizajnom. Disky sú na objednávku a ide o špeciálnu vianočnú ponuku, ktorú na internet vypustil šéf spoločnosti Rimsbook Richard Lv. žijúci v Kalifornii v USA.  

Takéto ultra výnimočné disky kolies naozaj nenájdete v ponuke automobiliek. Disky tohto rozmeru sa hodia k hocijakému vozidlu, podľa nás budú najvkusnejšie pri aute, ktoré obvykle jazdilo na 13, či 14 palcových kolesách (to pre zvýraznenie efektu), pravdepodobne ale budete musieť svoje vozidlo upraviť niekoľkými jednoduchými úkonmi (napr. kladivom) tak, aby sa vám tam kolesá vôbec zmestili. Potom už len sveter s kapucňou bez rukávov, nápis Jacuzzi na chrbte a vytetované 功保 (kung pao) na ramene, oholená hlava, bagandže a tmavé okuliare. Lebo štýl je „vác“ než život.

Zdroj: Dicastal

Ak by sme sa netrafili do vášho štýlu a ste úplne niekde inde... Teda pijete bezkofeinové latéčka, papáte raw koláčiky, bez dlhých fúzov/brady ste ako nahí a milujete všetko čo má patinu, a do hĺbky viete precítiť slovo hipster, tiež máme pre vás správne disky, ktoré vyhovejú vášmu životnému postoju a štýlu.

Zdroj: starožitnosti Aragorn

A ak nepatríte ani do tejto kategórie, gratulujeme vám, patríte medzi nás, teda tých, ktorí dračie disky považujú za zaujímavú, no v realite nepoužiteľnú kuriozitu... Prajeme zábavné predvianočné obdobie, v ktorom sa vám podarí nájsť vkusnejšie darčeky pre svojich blízkych než by boli disky zobrazené v tomto článku.    

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo