2016-09-03 04:25:00
Babi vs motorka
Babi vs motorka

VIDEO Súboj na priechode: Babi vs. motorkár. Pozrite si nečakané rozuzlenie

Čo sa stane, keď vodiči pustia starenku cez cestu, iba motocyklista babičku ignoruje? Občas aj takéto čosi.

Nasledujúce video by malo pochádzať z polostrova Krym. Udalosť na videu bola zachytená vďaka palubnej kamere v automobile dňa 27. augusta. Nehoda, ktorú nájdete pod článkom je reálna, no pokojne by sa mohla objaviť vo vtipných videách, či nebodaj v animovanej groteske.

Babička stojaca pred prechodom opatrne vkročila na vozovku. Automobily v oboch smeroch zastavili, tak ako sa patrí. Vodiči si hneď všimli, že na prechode strávia viac času než obvykle, no obaja ďalej stáli a čakali, kým starenka pomalým krokom prejde cez cestu. Iba jeden motocyklista babičku i ostatné autá ignoroval.

A doplatil na to. Zdá sa akoby ani nebrzdil a ak, tak až príliš neskoro. S najväčšou pravdepodobnosťou však nestihol dobrzdiť vzhľadom na rýchlosť, ktorou sa blížil k prechodu. Trosky z motorky a z auta sa rozleteli všade naokolo, jeden väčší kus by trafil aj starenku. Tá však mala paličku, vďaka ktorej sa jej nič nestalo a mohla prejsť na druhú stranu cesty. Nad nehodou sa príliš nepozastavovala a čo najrýchlejšie odcupkala preč. Zato svedkovia z neďalekého parku pribehli k nehode v hojnom počte, dokonca sa na mieste strhla mela...  

jh

Komentáre k článku


Stream naživo