2016-05-31 17:05:00
Volvo; Zlatan; Sweden
Volvo; Zlatan; Sweden
Zdroj: Volvo

Volvo, Zlatan a Švédsko: automobilka spojila sily s futbalistom Ibrahimovičom

Volvo spojilo svoje meno s kapitánom švédskeho národného mužstva Zlatanom Ibrahimovičom.

Volvo, Zlatan a Švédsko: automobilka spojila sily s futbalistom Ibrahimovičom

Volvo spojilo svoje meno s kapitánom švédskeho národného mužstva Zlatanom Ibrahimovičom.

Zlatan Ibrahimovič doviedol svoj národný tím na Majstrovstvá Európy 2016, ktoré sa budú konať už o desať dní vo Francúzsku. Ibra sa stal tvárou automobilky Volvo, ktorá cíti, že majú niečo spoločné.

Tým spoločným menovateľom je pochopiteľne Švédsko ako krajina, ktorú ako Volvo, tak aj Zlatan reprezentujú a oba sú v podstate najcennejším vývozným artiklom (okrem iného). Volvo ako dnes už jediná značka osobných vozidiel pochádzajúca zo Švédska, Zlatan ako druhá najväčšia športová osobnosť Švédska všetkých čias.

Spoločné im má byť ešte jedno. Ako Zlatan, tak i Volvo robia celý život veci odlišne ako väčšina. Nuž o tom nemožno pochybovať. Každý kto videl Zlatana hrať musí uznať, že ide o výnimočného futbalistu. Rovnako tak každý kto niekedy zažil nehodu vo Volve musí uznať, že ide o výnimočnú automobilku.

A presne túto výnimočnosť Volvo spája vo filmovom videu nazvanom Prologue, ktoré dokumentuje Zlatanovu kariéru a život. Video stojí za pozretie, rovnako ako stojí za obzretie V90-tka ktorá hrá vedľajšiu úlohu pri Zlatanovi.

Kritici by mohli naznačiť, že Volvo a Zlatan majú spoločné aj to, že ne-pochádzajú zo Švédska. Jeden má korene na Balkáne, druhý v Číne – minimálne finančné korene. Ale nebudeme predsa takí kritickí, no nie?

Mimochodom, Zlatan si nové Volvá pochvaľuje a Volvo si hádam bude po Majstrovstvách sveta pochvaľovať Zlatana a jeho góly. 

jh
ZDROJ: Youtube, Volvo

Komentáre k článku


Stream naživo