2016-02-17 04:00:00
Nevesta na úteku
Nevesta na úteku

VIDEO: Nevesta v Rusku ušla ženíchovi na križovatke! Nepáčilo sa jej svadobné auto?

Svadobčania v Rusku vyvolali všeobecné pozdvihnutie. Dôvod? Nevesta na úteku.

Na uliciach uvidíte všeličo. Hustá premávka v mestách vyvoláva stres, nervozitu a dokonca i agresivitu. Tak sa na uliciach objavujú riskantné manévre, porušovania predpisov a aj nehody. Miestami sa objaví aj konflikt medzi vodičmi, ktorí vie prerásť aj do otvorenej bitky. Avšak vidieť na ceste nevestu na úteku, to skutočne nie je neobvyklé. Dokonca ani v Rusku.

Video pochádzajúce z palubnej kamery zachytáva dvojicu cestujúcu na vlastnú svadbu/alebo cestujúcu z nej. Ženích i nevesta sedeli na zadných sedadlách relatívne novej Mazdy 6 aktuálnej generácie. Nevieme, či neveste toto auto ako svadobné nestačilo, obávame sa však, že mal konflikt hlbší rozmer.

Tak či onak, nevesta náhle na križovatke vystúpi z auta a rozhodne sa ujsť, ženích vylezie z auta za ňou a snaží sa ju pomerne nevyberavým spôsobom „vtlačiť“ späť do auta. Nevesta sa však bráni, nasleduje hlučný konflikt, z ktorého sme zachytili iba zopár nadávok. Celé sa to deje pred množstvom okoloidúcich a pre ich zábavu. Nevesta nakoniec úspešne odolá pokusom ženícha vtlačiť ju späť do auta a rozbehne sa na útek po uliciach v svadobných šatách.

Ženích trochu otrasený nasadne späť do auta a tam aj video končí.

Vyzerá to tak, že prvá manželská hádka bola zároveň aj posledná. I keď nám sa zdá, že pár mal ešte len pred svadbou – nevesta mala ešte kytičku, no možno ju mala hádzať až na hostine. Keďže bol ženích pomerne rozgajdaný, cesta zo svadby je pravdepodobná. Už má predsa za tým, môže sa opiť. Alebo to bolo inak?

Každopádne je lepšie ujsť v deň svadby ako tridsať rokov nefungovať v nevydarenom manželstve, čo vy na to? Možnože sa ženích druhýkrát narodil a ani o tom nevedel :)

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo