2015-09-22 14:20:00
Diabol nosí Pradu –
Diabol nosí Pradu – ale môžu aj šoféri...
Zdroj: autoevolution

Diabol nosí Pradu – ale môžu aj šoféri...

Chcete štýl a bezpečnosť? Najvhodnejšie sú špeciálne topánky do auta.

Nie je celkom jedno, v čom šoférujete. Občas vidíme, že si niektoré ženy sadajú za volant v super vysokých podpätkoch. Je umením v takých topánkach chodiť, nie ešte šoférovať. Ale napriek tomu sa v aute neprezujú... Ani obľúbené „balerínky“ nie sú správne riešenie – potrebná je pevná podrážka  a pevné obopnutie nohy. Veď sa pozrite, čo majú obuté napríklad pretekári. Lenže za volant, presnejšie na ovládanie pedálov nemusíte mať práýve pretekárske topánky. Môžu byť aj elegantné a pritom pohodlné a bezpečné.

Práve firma Car Shoe sa špecializuje na vodičské, ale nie pretekárskej topánky, ktoré majú podrážku pokrytú gumovými „štuplíkmi“ pre čo najlepšiu kontrolu nad pedálmi. Vyrába ich v podstate bez veľkej zmeny už od roku 1963. Teraz je ale novinkou možnosť ušitia topánok aj presne na mieru, respektíve sa dajú upraviť podľa individuálnych potrieb každého zákazníka. Car Shoe sú štýlové vodičské topánky na mieru a stoja necelých 2500 eur.

Práve za takú sumu si pár ľudí kúpi auto, ktoré im slúži ešte roky. Samozrejme existujú aj ľudia, ktorí si za práve sumu 2500 eur kúpia jeden jediný pár kožených a na mieru ušitých vodičských topánok. Naozaj musia existovať, inak by totiž talianska spoločnosť Car Shoe vlastnená módnym gigantom Prada, nič podobné neponúkala.

Ak by sa stalo, že by vám vaše topánky Car Shoe nesedeli úplne presne, firma teraz po novom ponúka aj úpravu podľa individuálnych potrieb každého zákazníka. Berte však túto informáciu s dodatkom, že to nie je samozrejme zadarmo.

Topánky do auta, alebo Car Shoe, si teda môžete nechať vyrobiť zo štyroch typov kože – pštrosej, krokodílej, koncentrovanej krokodílej alebo dokonca konskej (typu cordovan). Vybrať si môžete z tridsiatich rôznych farieb. Firma nezverejnila farebný sortiment, predpoklad však je, že to bude od klasickej čiernej až po rôzne odtiene ružovej. Samozrejmosťou je ručná výroba topánok.

Dostávate teda na výber – buď si vyberiete nejaký (ružový) starší kabriolet, alebo nové topánky. No asi v každom prípade vám budú ladiť – nielen k farbe vašej pleti, ale aj farbe karosérie...

Jozef Vydra
ZDROJ: autoevolution.com

Komentáre k článku


Stream naživo